Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 3 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Waarom Chrissy Teigen de achternaam van John Legend niet aannam

Het Twitter-account van Chrissy Teigen is een verzamelplek voor al haar sassy opmerkingen en eerlijk is eerlijk: we love her for that. In een van onze favoriete maakt ze duidelijk waarom het logisch is dat ze de achternaam van haar man John Legend niet heeft aangenomen.

Khaleesi Fula on Twitter

I’d really like to hear the reasoning behind women who won’t take their husband’s last name

Het begon allemaal met een tweet van ene ‘Maami’ die haar nieuwsgierigheid uitte voor de reden waarom vrouwen de achternaam van hun man niet aannemen. Chrissy zag de tweet en had al snel een perfect antwoord (hoe kan het ook anders?) klaar.

Johns achternaam

Waarom Chrissy niet de naam van hubby John Legend aannam? Heel simpel:

christine teigen on Twitter

my husband didn’t even take his last name? https://t.co/BMo6OsgcVv

Ja, dat is voor velen – inclusief ons – een verrassing. Johns achternaam is dus helemaal niet Legend! Zijn echte achternaam is Stephens. In een interview met MTV  in 2008 vertelde John de reden waarom hij zijn artiestennaam naar Legend veranderde: als beginnend artiest werd hij vaak Legend genoemd, wat hem op het idee bracht om er zijn artiestennaam van te maken.

Waarom geen Chrissy Stephens?

Tuurlijk, het is helemaal Chrissy’s eigen business waarom ze besloot haar eigen achternaam te houden. Maar nu ze het onderwerp zelf aansnijdt, kunnen we niet anders dan het er even over hebben. Onze gok is dat Chrissy haar meisjesnaam behield omdat ze al een carrière als model, schrijver en kok had, voordat ze met John trouwde. Iedereen kende haar toen al als Chrissy Teigen, dus waarom je naam veranderen naar Stephens?

Als je er over na denkt is het best grappig: zowel John, Chrissy als dochtertje Luna hebben alle drie een andere achternaam (ook al is Legend dus maar een artiestennaam). Luna’s toekomstige babybroertje zal waarschijnlijk ook Stephens als achternaam krijgen.

Bustle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Waarom Chrissy Teigen de achternaam van John Legend niet aannam
Sluiten