Chrissy Teigen geeft een goeie comeback na commentaar op haar Instagram-foto

Als je moeder bent én een bekend persoon kan je een hoop opmerkingen verwachten van de moeder-maffia. Echter moet je bij Chrissy Teigen niet op de deur kloppen. Zij komt namelijk met een net zo harde opmerking terug, ongeacht wie je bent.

We kunnen het nog duizend keer zeggen: heb geen kritiek via social media op Chrissy Teigen. Verwacht namelijk een opmerking terug.

Comebacks van Chrissy Teigen

Er zijn een hoop dingen die wij erg waarderen aan Chrissy Teigen. Het model staat erom bekend dat ze terugvuurt naar mensen die kritiek op haar hebben. Vooral via social media komt ze graag met goeie comebacks tegen de internet-trollen die haar kritiek geven. Dit bewijst ze weer door één van haar internet-trollen een goede comeback te geven.

De foto op Chrissy’s Instagram-pagina

Chrissy plaatste een superschattige foto op haar Instagram-pagina. Op de foto waren zijzelf en haar lieve dochter Luna te zien. We zien op de foto dat Luna het jasje van Chrissy (probeert) dicht te maken. Vandaar de caption: “On set with my stylist.” Dit is toch té lief?

De kritiek op de foto

Omdat het internet het internet is, konden we natuurlijk al verwachten dat er een vorm van kritiek op de foto zou komen. Zo was er een internet-trol die het nodig vond om het commentaar onder de foto te plaatsen. Het commentaar klonk namelijk als volgt: “Jesus cover up your daughter is right there.” In plaats daarvan had diegene het ook gewoon lekker voor zich kunnen houden.

Chrissy heeft helemaal gelijk

Natuurlijk liet Chrissy niet over zich heenlopen met zo’n ongevraagde opmerking. Ze antwoordde daarom op de internet-trol: “She sucked it for months and doesn’t mind it much.” Dit is niet alleen super waar, maar ook een super terechte opmerking.

Er is nog iets interessants aan dit verhaal. De profielfoto van de internet-trol is dezelfde foto als de foto die Chrissy deelde. Erg bijzonder.

Hopelijk hebben de meeste internet-trollen hun lesje wel geleerd bij Chrissy. Nu is het weer de hoogste tijd dat ze lekker met rust gelaten wordt.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen geeft een goeie comeback na commentaar op haar Instagram-foto
Sluiten