Volgens Chrissy Teigens contracten mag ze haar voeten niet laten zien

Dit is er een voor in de categorie WTF. Chrissy Teigen – zo ongeveer de meest perfecte vrouw ter wereld – mag haar voeten niet laten zien omdat ze te lelijk zijn?! Dat staat in haar contract en wij snappen niet zo goed waarom.

Contracten van Chrissy Teigen

Chrissy Teigen heeft verschillende contracten met haar opdrachtgevers waar een heel bizarre clausule in staat. Ze moet haar voeten verbergen, maar we kunnen ons A) niet voorstellen dat ze lelijke voeten heeft en B) al zou ze “lelijke” voeten hebben, waarom zou ze die dan moeten verbergen? Nobody’s perfect.

Tijdens de Ellen DeGeneres show vertelde Chrissy al dat ze het haat om met blote voeten rond te lopen, zelfs in de zomer. Blijkbaar schaamt Chrissy zich oprecht voor haar voeten maar wij zien echt niet wat er mee aan de hand is. Kijk en oordeel zelf:

Getty Images
Getty Images

Idee van Chrissy zelf

Chrissy is blijkbaar zelf met dit idee gekomen en heeft deze clausule laten opstellen zodat ze kan voorkomen dat haar voeten in campagnes verschijnen. Zo zegt Chrissy: “I have Asian jungle feet, like we’re meant to climb trees.” Dan moet je wel écht een hekel hebben aan je eigen voeten.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Chrissy Teigen gaat keihard onderuit en haar reactie is priceless

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Volgens Chrissy Teigens contracten mag ze haar voeten niet laten zien
Sluiten