Oh no – Chrissy Teigen maakt een niet zo slimme move

Chrissy Teigen heeft een drukke avond achter de rug. Ons favoriete model postte per ongeluk haar e-mailadres op social media, waardoor vele fans hun kans schoon zagen om met haar te FaceTimen. Wij snappen het wel.

Oh mijn God mensen proberen met mij te FaceTimen“, schreef Chrissy op Twitter nadat ze haar niet zo slimme move had ontdekt. Ze besloot één oproep te beantwoorden. “Ik was honderd procent zeker dat ik een piemel zou zien maar het was gewoon een aardige vreemdeling“, zo hield ze haar volgers op de hoogte. Chrissy deelde ook een filmpje van het moment dat ze met de man praat.

Hierna probeerden nog meer mensen met Chrissy Teigen te FaceTimen. Op een filmpje is te zien dat haar laptop continu rinkelt terwijl ze lachend haar gezicht begraaft in haar handen. “Alsjeblieft stop, ik heb ook nog een familie“, zo schrijft ze erbij.

Helaas komt er snel een einde aan het FaceTime geweld: “Alles is uitgeschakeld en m’n e-mail is veranderd. Ik hou van jullie en bedankt voor de lieve woorden“. Oh oh Chrissy, we love you.

ANP

Reageer op artikel:
Oh no – Chrissy Teigen maakt een niet zo slimme move
Sluiten