WTF – Chrissy Teigen reageert op geruchten dat ze over haar borstoperatie zou hebben gelogen

Dat Chrissy Teigen geen blad voor haar mond heeft en vaak op hilarische wijze afrekent met de vele haters die ze krijgt, is nothing new. Haar reactie op geruchten dat ze over het verwijderen van haar borstimplantaten zou hebben gelogen, is dan ook eentje die alleen Chrissy Teigen kan geven.

Eind mei deelde Chrissy dat ze haar borstimplanten zou laten verwijderen. Daar kwamen – net zoals op eigenlijk alles wat ze deelt – negatieve reacties op. Sterker nog, veel mensen geloofden niet dat de operatie echt zou plaatsvinden. Yup.

Chrissy Teigen laat borstimplantaten verwijderen

Een aantal maanden geleden plaatste Chrissy Teigen nog een foto op Instagram om het tienjarig jubileum van haar borstimplantaten te vieren. Kort daarna bracht ze naar buiten dat ze haar borstimplantaten zou laten verwijderen. Hier lees je er alles over.

Nu is het zo dat er een aantal mensen waren die niet geloofden dat Chrissy Teigen écht haar borstimplantaten zou laten verwijderen. Waar maak je je druk om, zou je denken. Toen Chrissy hoorde van deze geruchten, kon ze niets anders dan een geniale Instagram post maken. En zoals we van haar gewend zijn, was ze lekker to the point.

Borstoperatie

Op 11 juni vond de operatie plaats waarbij de borstimplantaten werden verwijderd. Side note: dochter Luna schreef nog een hilarische beterschapskaart aan haar moeder met de tekst “Have fun pulling your boobies out“. Chrissy Teigen hield al haar volgers op de hoogte door het hele proces op social media te plaatsen.

En ondanks dat ze dat deed, waren er nog steeds mensen die niet geloofden dat dit echt gebeurde. In een Instagram-video vertelt Chrissy het volgende: “A few of my friends keep having to tell people that I really got my implants out because no one believes it.”

Terwijl Chirssy Teigen dat zegt, laat ze haar littekens zien. Hét bewijs dat haar borstimplantaten wel degelijk zijn verwijderd. Gek eigenlijk, dat dat ervoor nodig was.

Reageer op artikel:
WTF – Chrissy Teigen reageert op geruchten dat ze over haar borstoperatie zou hebben gelogen
Sluiten