Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Entertainment 20 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen gaat keihard onderuit en haar reactie is priceless

Chrissy, we houden van je. Niet alleen om je looks, maar eigenlijk vooral om je eindeloze humor. En je zelfspot. Voor we echter losbarsten in een serenade aan het topmodel, delen we liever bericht op Twitter dat onderstreept waarom Chrissy Teigen zo’n heerlijk mens is.

Chrissy Teigen sierde al meerdere covers van het tijdschrift Sports Ilustrated, en heeft twee kookboeken vol lekkere recepten uitgebracht. Daarnaast is ze moeder van twee schattige kinderen en vrouw van nachtegaal John Legend.

Chrissy Teigens nieuwe kookboek

Haar tweede kookboek ‘Cravings: Hungry For More’ is net uit. Momenteel is Chrissy op tour om haar boek op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht te brengen. Afgelopen woensdag bracht ze daarvoor een bezoekje aan BuzzFeeds hoofdkantoor, voor een interview.

Chrissy Teigen zou Chrissy Teigen echter niet zijn, als dit interview niet compleet uit de hand zou lopen en gepaard zou gaan met de nodige grappen en grollen. En onvoorziene momenten, natuurlijk.

Koningin van sociale media

Het model is altijd flink actief op sociale media, en slingert regelmatig briljante tweets of foto’s de lucht in. Ook tijdens haar bezoekje aan Buzzfeed wilde Chrissy dus het een en ander op Twitter delen. En de manier waarop ze dat doet, laat zien dat ze echt de koningin van sociale media is.

In een fancy outfit waarmee ze eruit ziet alsof ze de wereld aankan, doet Chrissy net alsof ze helemaal thuishoort in het kantoor van Buzzfeed. Met zonnebril en al loopt ze zelfverzekerd naar een bureaustoel waar ze op wil gaan zitten, maar dit gaat niet helemaal volgens plan.

Heerlijke reactie op Twitter

Waar het model even niet over na had gedacht, is dat bureaustoelen wieltjes hebben. En ja, die bijven dus niet zomaar staan als je erop gaat zitten. Het gevolg? De stoel rijdt naar achteren en Chrissy en haar fancy outfit vallen keihard op de grond.

In plaats van de video niet te delen, heeft Chrissy de video gewoon wel online geplaatst. Als bijschrift plaatst ze een vriendelijk doch dwingend bericht aan Buzzfeed. “Get some new chairs Buzfeed!!!, schrijft ze erbij.

Bekijk de video hieronder. Hoe kun je nou níet van haar houden?

christine teigen on Twitter

get some new chairs @buzzfeed!!!!! https://t.co/RZAiu9Qq3V

Chrissy Teigen reageert fantastisch op een troll die vraagt of ze zwanger is

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen gaat keihard onderuit en haar reactie is priceless
Sluiten