Chrissy Teigen deelt een naaktfoto met een caption zoals alleen Chrissy Teigen dat kan

Chrissy Teigen heeft een duidelijke boodschap aan body shamers: laat me met rust. De zwangere foodie plaatste trots een foto op haar Instagrampagina waarop ze naakt een salade aan het bereiden is.

Proud salad making woman

Verhuld in niet meer dan een handdoek en twee salades die strategisch haar boobies verbergen, is Chrissy te zien in haar eigen keuken. De foto bevat uiteraard een typische Chrissy-caption: “plz don’t shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life”.

plz don’t shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Het mag duidelijk zijn dat ze met de caption de draak steekt met mensen die het niet zo hebben op naaktfoto’s. En jawel, die mensen zijn er genoeg. Waar haar meeste volgers de foto hilarisch vinden, zijn er uiteraard ook mensen die het niet oké vinden dat de mommy to be thuis naakt rondloopt:
“Hangin with Kim K too much! You two have children who do not need to be put in position of ‘explaining’ you.”

Drama om niets

Wij snappen het probleem niet helemaal. Chrissy loopt in haar EIGEN huis naakt rond, tussen mensen die haar vast wel vaker naakt hebben gezien. Daarnaast is op de foto niet meer te zien dan op een gemiddelde vakantiefoto. Laat de vrouw lekker haar leven leiden.

lad bible

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen deelt een naaktfoto met een caption zoals alleen Chrissy Teigen dat kan
Sluiten