Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 18 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Chrissy Teigen reageert fantastisch op een troll die vraagt of ze zwanger is

Er zijn een aantal dingen in het leven die je niet vraagt. Eentje daarvan is aan iemand die je niet kent, vragen of ze zwanger is. Dit gebeurde Chrissy Teigen, maar gelukkig had ze haar antwoord klaar.

“Is Chrissy Teigen weer zwanger?”

Afgelopen nacht vonden de Emmy’s plaats, waar uiteraard Chrissy Teigen in een pracht van een jurk rondliep. Tijdens het evenement nam ze toch even de moeite te reageren op een Twitter troll die zich afvroeg of ze misschien weer zwanger zou zijn.

Lars Alexandersson on Twitter

I’m asking this with the utmost respectful, but is @chrissyteigen pregnant again? ? https://t.co/lnGUihYAc9

Chrissy is niet op haar mondje gevallen

Chrissy is pas net bevallen van haar tweede kindje, Miles, dat via IVF ter wereld kwam, maar dat lijkt deze twitteraar even te zijn vergeten. Of hij geeft gewoon geen f*ck, kan ook. Hoe dan ook is het behoorlijk onbeschoft zomaar aan een onbekende te vragen of ze zwanger is. Gelukkig is Chrissy niet op haar mondje gevallen en reageerde ze met de duidelijke woorden “I just had a baby but thank you for being soooo respectful”.

christine teigen on Twitter

I just had a baby but thank you for being soooo respectful https://t.co/N9ZxZ35Zze


Kunnen we even een rondje van applaus krijgen voor het topwijf dat zichzelf Chrissy Teigen noemt? En laten we dan nu afspreken nooit meer aan onbekende vrouwen te vragen of ze zwanger zijn.

Mind is blown – Waarom Chrissy Teigen de achternaam van John Legend niet aannam

Elle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen reageert fantastisch op een troll die vraagt of ze zwanger is
Sluiten