Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 10 jan 2018

Chrissy Teigen reageert heerlijk op Ivanka Trumps tweet over Oprah

Sinds de Golden Globes van afgelopen zondag, is de speech van Oprah Winfrey hét onderwerp van gesprek. De Globes stonden voornamelijk in het teken van de Time’s Up-movement, waarbij vrouwen zich verenigen om zich uit te spreken tegen seksueel misbruik.

Na de inspirerende speech van de tv-presentatrice keerde hele de wereld zich tot Twitter om er een Tweet over de krachtige toespraak uit te slingeren. Zo ook Ivanka Trump. Helaas schoot dat bij veel mensen in het verkeerde keelgat, gezien haar eigen vader enorm veel beschuldigd is van seksueel misbruik en verantwoordelijk is voor zijn gevleugelde ‘grab em by the pussy’-uitspraak. En daar spreekt ze zich niet tegen uit.

Ew go away

Omdat de lijst aan vrouwen die zegt te zijn beschuldigd door Donald Trump inmiddels is opgelopen tot 21, vragen veel mensen zich af of Ivanka in de positie stond de Tweet te versturen.

Dit viel ook Chrissy Teigen a.k.a. Twitterkoningin op, waarna zij op een manier reageerde zoals alleen Chrissy Teigen dat kan doen:

Chrissy for president, how bow dah?

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen reageert heerlijk op Ivanka Trumps tweet over Oprah
Sluiten