Dit is het vermogen van Chrissy Teigen en drie keer raden hoeveel miljoen dollar het is

We schreven eerder al over het immense vermogen van Kris Jenner. Zij is natuurlijk niet de enige beroemdheid met miljoenen op de bankrekening. Onze celebrity crush Chrissy Teigen kan er ook wat van. Ze heeft al van alles en nog wat gedaan in haar leven en verdiende daar ook behoorlijk van alles en nog wat mee.

Chrissy Teigen

Chrissy is met haar enorme persoonlijkheid een feest om naar te kijken en luisteren. Dat ze met alles wat ze doet ook ‘even’ wat miljoenen binnenharkt, dat is een detail. Maar eerlijk: wel een detail waar we graag meer over willen weten.

Chrissy Teigen verdient zoveel door alle verschillende dingen die ze doet of heeft gedaan. Chrissy is op dit moment een host van ‘Lip Sync Battle’ en is ook geen onbekende op de tv. Zo speelde ze een cameo in ‘The Mindy Project.’ Mocht je je afvragen hoe haar eerste kookboek het heeft gedaan: behóórlijk goed. Haar boek stond in de top 2 bestsellerslijst wat betreft kookboeken in 2016. Zo’n 270.000 boeken vlogen er over de toonbank. Bovenop dit alles lanceerde ze een cookware line en ging ze een samenwerking aan met Becca Cosmetics. Hebben we haar modellencarrière al genoemd? Alleen daarvan komt ze al aardig rond.

Het vermogen

Volgens Forbes komt het totale vermogen van Chrissy neer op 13,5 miljoen dollar. Dat bedrag ligt (in ieder geval nu nog) een stuk lager dan het vermogen van Kris Jenner, maar is alsnog gigantisch hoog. Een reusachtig huis, een oneindig lang durende wereldreis en cadeaus voor iedereen die je liefhebt zijn dingen die je allemaal makkelijk kan kopen of doen wanneer je in het bezit bent van deze hoeveelheid geld. Om maar wat voorbeelden te noemen.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Volgens Chrissy Teigens contracten mag ze haar voeten niet laten zien

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is het vermogen van Chrissy Teigen en drie keer raden hoeveel miljoen dollar het is
Sluiten