Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 29 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

John Legend en Chrissy Teigen krijgen een zoontje

Ons favoriete Hollywoodkoppel John Legend en Chrissy Teigen krijgen een zoontje! Chrissy maakte het geslacht van de baby na haar verschijning bij de Grammy’s bekend via – hoe kan het ook anders – een Instagram-post.

Een zoontje

Na afloop van de Grammy Awards deelde de kersverse mama to-be een foto van zichzelf met het onderschrift “mama and her baby boy”, waaruit op te maken valt dat we binnenkort een John Legend 2.0 kunnen verwachten. En oh my kunnen we het even hebben hoe prachtig mevrouw Teigen eruitzag?

IVF

Ergens wisten we stiekem al dat Chrissy een zoontje zou krijgen. Het stel maakte namelijk eerder al bekend dat Chrissy zwanger is geraakt via IVF. Er werden twintig embryo’s bevrucht, waarvan er uiteindelijk drie overbleven. De eerste poging een embryo te laten hechten mislukte, waarna bij de tweede keer Luna, het eerste kindje van John en Chrissy, werd geboren. De derde embryo was een jongetje, waar Chrissy nu dus in verwachting van is.

Tweede kindje

Het zoontje wordt het tweede kindje voor Chrissy en John. Hun dochtertje Luna (a.k.a. John Legend de tweede) is nu 21 maanden oud. Toen Chrissy net zwanger was van haar zoontje, bedacht ze de meest schattige manier ooit om dit te delen met de wereld.Ze deelde een enorm schattige video waarop Luna te zien is, die vertelt wat er in de ‘buik van mama’ zit. Wat de naam van John en Chrissy’s zoontje zal worden, houden ze uiteraard nog even voor zich. Wij kunnen in ieder geval nu al niet wachten op die onthulling.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
John Legend en Chrissy Teigen krijgen een zoontje
Sluiten