Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 14 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Chrissy Teigen is zwanger van haar derde kindje en kondigde dat zó aan

Wie de nieuwe videoclip van John Legend zijn nieuwe single ‘Wild’ al heeft gezien, heeft het grote nieuws al ontdekt. Chrissy Teigen heeft in de video bekend gemaakt dat ze zwanger is van haar derde kindje. Cuuuute.

Na dochter Luna van vier en zoon Miles van twee is het dus wachten op het nieuwe broertje of zusje. We praten je bij.

Chrissy Teigen zwanger

In 2006 hebben Chrissy Teigen en John Legend elkaar ontmoet, waarna ze in 2013 trouwden. Ze hebben twee kinderen en verwachten nu hun derde kindje. Hoewel je op Instagram nog geen announcement erover leest, was in de videoclip duidelijk te zien dat de twee iets bekend hadden te maken.

Aan het einde van de videoclip Wild, waar het gezinnetje ook een rol in speelt, is de babybuik te zien. Op dezelfde dag plaatste Chrissy ook nog een Instagram Story waarin ze haar buik ging showen. Geen twijfel mogelijk: Chrissy Teigen en John Legend verwachten een derde kindje.

Commentaar op Twitter

Na het zien van de videoclip vroegen veel mensen zich af of ze de hint nou goed hadden begrepen. Het is niet de eerste keer dat fans zich afvragen of Chrissy zwanger is. Nadat ze nog maar een paar maanden geleden was bevallen van zoontje Miles, kon een fan het niet laten om te vragen of ze opnieuw zwanger was.

De fan vroeg het via Twitter, en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Chrissy reageerde er vervolgens bij op een manier die perfect bij haar past. Haar reactie kreeg vervolgens weer duizenden reacties van mensen die haar een hart onder de riem wilden steken.

Speaking of commentaar op Chrissy Teigen. Onlangs werd haar verweten dat ze zou hebben gelogen over haar borstoperatie. Het moet niet gekker worden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Chrissy Teigen is zwanger van haar derde kindje en kondigde dat zó aan
Sluiten