Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 21 sep 2020

NOOO – Christine Quinn maakt bekend dat seizoen 4 van Selling Sunset uitgesteld is

We vallen maar meteen met de deur in huis: je moet nog even wachten op het vierde seizoen van Selling Sunset, want deze is uitgesteld door het coronavirus. Christine Quinn doet een boekje open over de opnames en de verhouding tussen de dames. Juicy.

Selling Sunset was een van onze redders in lockdown-nood dit jaar. Met een cast vol bloedmooie real estate agents is het een van de meest spraakmakende shows op Netflix. Het liefst kijken we morgen al naar het vierde seizoen, maar we moeten nog even geduld hebben.

Selling Sunset seizoen 4 is uitgesteld en wordt pas in 2021 opgenomen

We genieten ervan hoe de dames van The Oppenheim Group klanten werven, de meest luxueuze huizen van Los Angeles verkopen en uiteindelijk commissies met zes nullen pakken. Waar we nog meer van genieten? De moordende concurrentie tussen de dames en alle beef. Eigelijk kunnen ze elkaar niet uitstaan en dat levert prachtige afleveringen op.

In een interview met Grazia vertelde Christine Quinn  over het vervolg van de show in de coronacrisis. “Everything has been setback due to COVID. We’re going to shoot next year, now, I’m hearing. We have such a big production, there’s so many people on our crew. I don’t think we’d be filming this year.”

Jep, dat lees je goed. Met een beetje mazzel wordt het vierde seizoen in 2021 opgenomen. Sad.

Christine Quinn doet een boekje open over de ‘vriendschap’ binnen The Oppenheim Group

Naast de rivaliteit, lijkt het er wel op dat alle Oppenheim-collega’s goed met elkaar omgaan. Niets blijkt minder waar. Althans, voor Christine dan. Op de vraag of ook al haar collega’s aanwezig waren op de bruiloft als er níet gefilmd werd antwoordde ze met een duidelijke ‘oh god no‘.

“There were definitely people that were just there for the camera time. Yeah, and definitely people that were there because they are genuinely my friends” vertelt Quinn tegen Grazia. Wie deze mensen zijn vertelt ze niet, maar wij denken het wel te weten.

Wanneer Selling Sunset seizoen 4 op Netflix verschijnt is een groot raadsel. Tot die tijd bingen we de eerste drie seizoen opnieuw.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Grazia Daily

Reageer op artikel:
NOOO – Christine Quinn maakt bekend dat seizoen 4 van Selling Sunset uitgesteld is
Sluiten