‘Christmas Brows’ zijn een ding en wij willen ze voor ons volgende feestje

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij houden wel van een over the top kerstfeestje. Mocht je je hierin herkennen, hebben we goed nieuws voor je. ‘Christmas Brows’ zijn een ding en het is perfect voor je volgende christmas party.

Na de glitter-brows gaan we een stapje verder. Volledig gedecoreerde wenkbrauwen zijn voor aankomende kerst een hit en wij willen ze.

Wat zijn Christmas Brows?

Christmas Brows worden speciaal gedecoreerd voor de feestdagen. Het is een groeiende trend van wenkbrauwen versierd met kleine kerstmotieven. Denk glinsterende hulstbladeren, kleine steentjes in de stijl van kerstverlichting en rendieren. Perfect voor het kerstdiner bij je schoonfamilie of je volgende kerstfeest. Wij zetten er spontaan één op de planning.

Sprankelende kerstbomen, springende rode Rudolph-ontwerpen, kleine kerstballen en zelfs Frozen-waardige bevroren glitterbogen maken de trend volledig Instagram-waardig.

Pop-up store

In Londen was afgelopen week een pop-up store genaamd ‘The Christmas Brow Bar’ waar beauty lovers voor één dag konden experimenteren met de trend. Niemand minder dan influencer en make-up artist Bea Sweet Beauty heeft voor de gelegenheid verschillende designs ontworpen. Ze zegt dat feestelijke wenkbrauwen de trend voor komend seizoen zijn:

“I’ve noticed the trend towards extravagant eyebrows growing over the past few years. The eyebrow, whether groomed and sleek or bold and bushy, is this year’s essential festive look.”

Hoe maak je ze zelf?

Helaas is er, voor zover bekend, in Nederland nog geen Christmas Brow Bar geopend. Maar niet getreurd, want je kan de look thuis ook maken. Verzin een leuk ontwerp en gebruik rijke kleuren. Oogschaduw met veel pigment en glitters doen het werk. En het leukste: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Je kunt natuurlijk ook wat kleine plaksteentjes kopen en die gebruiken als decoratie. Spray wat make-up fixer over je wenkbrauwen en je bent ready to go.

Tyla

Reageer op artikel:
‘Christmas Brows’ zijn een ding en wij willen ze voor ons volgende feestje
Sluiten