Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 16 nov 2020

Christmas is here – Kylie Jenner lanceert Kylie Cosmetics x The Grinch kerstcollectie

Afgelopen week postte Kylie Jenner een foto als ‘sexy Grinch’ op Instagram. Eerst dachten we dat het te maken had met een verlate Halloween-outfit, maar nu blijkt dat Kylie Jenner met een nieuwe kerstcollectie komt. De Kylie Cosmetics-collectie is geïnspireerd op The Grinch en eerlijk gezegd: wij willen alles hebben.

Hoewel we The Grinch en make-up niet zo snel in een zin zouden noemen, heeft Kylie er toch weer een fijne collectie van gemaakt.

Kylie Cosmetics x The Grinch

Kylie Jenner postte afgelopen week een foto van zichzelf als een sexy versie van The Grinch. Ze draagt een groene co-ord set met Gaga-achtige schoudervullingen. We zien haar in een groene fake fur stoel en zit er letterlijk bij als een koningin. Zo zou The Grinch eruitzien als het een Kardashian-Jenner was. Voor wie dacht dat dit nog over Halloween ging: think again.

De foto is namelijk een hint voor de nieuwe kerstcollectie van Kylie Cosmetics. De volledige collectie is geïnspireerd op The Grinch en Kylie Jenner deelde afgelopen weekend een sneak peek op Instagram. De verpakking is al mooi, maar de kleuren zijn nóg mooier. Ondanks het thema heeft Kylie niet alleen gekozen voor groen, maar ook voor het iconische pastelroze.

Sneak peek op Instagram

Na de sneak peek postte Kylie een video van de volledige Kylie x The Grinch collectie. Ze schreef bij de post, “WOW 💚 MY GRINCH X KYLIE HOLIDAY COLLECTION LAUNCHES 11.19 ONLY ON KYLIECOSMETICS.COM! can’t believe this is my 5th holiday collection! probably the most excited about this one than i’ve ever been. see ya there xo @kyliecosmetics”

De collectie bestaat uit een mix van lipsticks, lipgloss, palettes, oogschaduw en verschillende andere items. En hoewel Kylie Jenner al meerdere kerstcollecties en samenwerkingen heeft gelanceerd, is deze wel uniek. De collectie wordt op 19 november gelanceerd, dus omcirkel die datum maar alvast in je agenda. Ondertussen deelt Kylie nog wat sneak peeks van haar kerstcollectie.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Christmas is here – Kylie Jenner lanceert Kylie Cosmetics x The Grinch kerstcollectie
Sluiten