Chunky boots – 5x de mooiste hoge plateaulaarzen van het seizoen

Inmiddels is het bekend dat chunky boots dé schoenen zijn voor dit najaar. De laarsjes komen tot ongeveer halverwege je kuit en hebben een chunky zool, perfect voor het najaar zou je zeggen. Dat klopt, maar er is ook een andere, nog leukere trend gaande: de hoge plateaulaars mét chunky zool verovert langzaam het modebeeld. Net iets fijner voor de winter en ook nog leuk onder een jurkje.

Je zag de laars vast al op Instagram voorbij komen, wij delen de leukste exemplaren van de hoge plateaulaars.

1. Cosmo 2.0 – Vagabond (€200)


Deze plateaulaars van Vagabond heeft een hele fijne fit, waardoor hij mooi aan de voet zit. De laars is volledig gemaakt van leer en heeft bewerkingen op de voor- en achterkant waardoor hij nét even wat anders is. De chunky zool maakt het geheel helemaal af.

plateaulaars
Vagabond

2. Groovy laars – Bronx (€200)


De plateaulaars van Bronx is volledig van leer, zonder bewerkingen en daardoor wat subtieler. Draag de laars onder een jurkje met een lange trenchcoat en you’re good to go. Laat die winter maar komen.

Bronx

3. Over de knie – Mango (€69,99)


Hoog, hoger, hoogst: dat geldt voor deze plateaulaars van Mango. De laars komt over de knie en is daarom een statement piece. De ronde neus en plateauzool maken hem helemaal af en zorgen voor een speelse look.

plateaulaars
Mango

4. Back to the 90’s – Vagabond (€200)


Deze plateaulaars van Vagabond doet je direct denken aan de jaren negentig. Een signature boot die tot ongeveer de knie hoog is en vierkante neuzen heeft. The best of all worlds, zullen we maar zeggen.

plateaulaars
Vagabond

5. Van rubber – Ganni (€245)


Niet alleen de leren laars, ook de rubberen kaplaars is terug in de mode. Deze van Ganni zagen we al op Instagram voorbij komen en is gemaakt van gerecycled rubber. Duurzaam én modieus voor de vele regenachtige dagen in ons land.

plateaulaars
Ganni
Reageer op artikel:
Chunky boots – 5x de mooiste hoge plateaulaarzen van het seizoen
Sluiten