admin
admin Entertainment 7 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Cillian Murphy wordt misschien toch écht de nieuwe James Bond

De geruchten gaan al een flinke tijd de ronde, maar het lijkt er toch echt steeds meer op dat Peaky Blinders-hottie Cillian Murphy de nieuwe 007 wordt. De Ierse acteur stijgt snel in populariteit, waardoor de kans steeds groter wordt dat hij daadwerkelijk de rol van James Bond zal gaan vertolken.

Bij Manners lazen we dat Idris Elba, die ook hoog bovenaan de lijst van favorieten stond, deze week heeft laten weten niet de rol van James Bond op zich te zullen nemen. Momenteel staan Richard Madden en Tom Hiddleston bovenaan, maar Cillian Murphy, oftewel de heerlijke Thomas Shelby uit Peaky Blinders, is inmiddels gestegen naar de derde plek.

Cillian Murphy als James Bond

Alleen Richard Madden en Tom Hiddleston hebben volgens bookmakers een grotere kans op de prestigieuze rol. Zowel de acteur uit Game of Thrones en Bodyguard, als de man die we vooral kennen als Loki uit de Marvel films staan op 2/1. Het begint er dus sterk op te lijken dat we één van deze twee heren of Cillian Murphy straks gaan zien als de nieuwe 007.

De tweede Ierse James Bond uit de geschiedenis

Mocht het de heerlijke heerlijkheid uit Peaky Blinders gaan worden, dan krijgen we voor de tweede keer in de historie een Ierse Bond. Tot nu toe was Pierce Brosnan de enige 007 uit Ierland. Daarnaast is de rol vervuld geweest door een Schot (Sean Connery), Australiër (George Lazenby) en drie Britten (Roger Moore, Timothy Dalton en Daniel Craig).

Peaky Blinders: Series 4 Trailer – BBC Two

Subscribe and ? to OFFICIAL BBC YouTube ? https://bit.ly/2IXqEIn Stream original BBC programmes FIRST on BBC iPlayer ? https://bbc.in/2J18jYJ Programme website: http://bbc.in/1Wcl1W3 All new Peaky Blinders premiering exclusively on BBC Two. #bbc All our TV channels and S4C are available to watch live through BBC iPlayer, although some programmes may not be available to stream online due to rights.

Mocht Cillian Murphy de rol van James Bond mislopen, dan zou dat wel zuur zijn. Eerder was hij namelijk ook al dichtbij de hoofdrol in Batman Begins, maar verloor het toen uiteindelijk nipt van Christian Bale.

Waarom wil Idris Elba niet?

Lange tijd werd Idris Elba bestempeld als de grote kanshebber, maar dat lijkt toch echt niet te gaan gebeuren. Dat is zijn eigen keuze; hij ziet het zelf gewoon niet zitten. Eerder deze week gaf hij tekst en uitleg. Benieuwd waarom hij geen 007 wil worden? Klik dan hier.

 

Manners

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cillian Murphy wordt misschien toch écht de nieuwe James Bond
Sluiten