Redactie
Redactie Love & Life 27 mei 2019

Win: 2×2 tickets voor de clubavond van McDonald’s

Wie ons een beetje kent, weet dat we een lekkere burger van McDonald’s op z’n tijd wel kunnen waarderen. Ook houden we wel van een feestje, dus je begrijpt dat we enthousiast werden toen we hoorden dat McDonald’s binnenkort een heuse clubavond organiseert. Een ding is jammer: wij kunnen er niet bijzijn.

Club McDonald’s

Op 7 juni organiseert McDonald’s een clubavond in een van hun restaurants, die voor die avond wordt omgetoverd tot ‘Club McDonald’s’. De muziek wordt verzorgd door Spinnin’ Records, dus je bent verzekerd van een topavond. Daarnaast zijn er – uiteraard – meer dan genoeg hapjes en drankjes van Maccie zelf. Dat klinkt als een mooie avond, niet?

Hoe graag we ook willen, wij kunnen er helaas zelf niet bijzijn. Waarom? De avond wordt speciaal georganiseerd voor jongeren die normaal niet naar clubs kunnen, want ‘Club McDonald’s’ is uitsluitend geopend voor 16 en 17-jarigen. Omdat zij nog niet welkom zijn in nachtclubs, tovert McDonald’s voor een avond een restaurant om in een exclusieve club voor 300 jongeren.

Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor Club McDonald’s dus wil jij je 16 of 17-jarige broertje, zusje, neefje, nichtje of misschien wel jezelf blij maken met een top avond vol toffe muziek en heerlijke snacks? Vul dan hieronder je e-mailadres in.

Let op: je mailadres wordt alleen gedeeld met het pr-bureau waar McDonald’s bij is aangesloten, zodat zij contact op kunnen nemen met de winnaars. Houd je mail goed in de gaten, want winnaars krijgen op woensdag 29 mei bericht.

Reageer op artikel:
Win: 2×2 tickets voor de clubavond van McDonald’s
Sluiten