Deze Clueless inspired trends zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld

Waarschijnlijk heb je weleens van de comedy Clueless gehoord. Way back, in 1995, was de serie een enorme hit. Nu, in 2020, zien we nog steeds veel van Clueless terug. In de vorm van modetrends. Er zijn heel wat Clueless inspired trends die niet meer zijn weg te denken uit het modebeeld.

Een geel geruit pakje, de tiny bag, tops van organza en nog veel meer: deze Clueless inspired trends zien we vandaag de dag nog heel veel.

Clueless inspired trends

Het is geen verrassing natuurlijk dat allerlei nineties trends een comeback maken. Al zijn sommige trends nooit uit de mode geweest. Van de mantelpakjes tot opvallende haaraccessoires en wollen gilets. Deze vier Clueless inspired modetrends laten zien dat Cher (van Clueless) altijd al een trendsetter is geweest.

1. Top van organza


In Clueless zie je Cher veel tops van organza dragen om haar basic topjes en jurkjes te upgraden. En guess what? We zien bij grote merken ook veel items van organza. Wij zijn fan.

clueless-inspired-trends

2. Haaraccessoires


De liefde voor haaraccessoires is deze quarantaine alleen maar groter geworden. Van haarbanden tot scrunchies en speldjes: ze zijn al jaren on trend. Het was Cher die dat laatste combineerde met een sexy jurkje in Clueless. Love it.

clueless-inspired-trends

3. Co-ords

Als je aan Clueless denkt, denk je aan hét geruit pakje. Als er iets is wat niet mag ontbreken in dit lijstje Clueless inspired trends, is het wel co-ords. Bijpassende sets is iets wat eigenlijk altijd on trend is, niet alleen in Clueless. Plissé, pied-de-poule, geruit: alles kan.

clueless-inspired-trends

4. Wollen gilet


Het wollen gilet is terug van weggeweest. Wat je eerder deed denken aan je opa óf aan Clueless is niet meer weg te denken uit het modebeeld.
clueless-inspired-trends

Reageer op artikel:
Deze Clueless inspired trends zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld
Sluiten