YouTube streamt beide weekenden van Coachella en zo zijn we er toch een beetje bij

Dit weekend is het zover: dan start het eerste weekend van Coachella festival in Indio. Het festival heeft een line-up waar je u tegen zegt en wij balen als een stekker dat we er niet bij zijn. Gelukkig hebben we goed nieuws, want YouTube streamt beide weekenden van het legendarische festival.

Heel Hollywood – plus aanhang – is weer aanwezig en ze flaneren over het terrein in de mooiste outfits. Coachella staat bij velen hoog op de bucket list, maar voor een zo’n weekendje mag je flink sparen. Daarom is YouTube’s livestream van het festival een troost voor iedereen die er graag bij had willen zijn.

Coachella Festival

Wij kunnen niet wachten tot we op Instagram worden bekogeld met de meest creatieve outfits van de aanwezige celebs. En de als de sterren niet over het terrein aan het paraderen zijn, dan staan ze wel op het podium. Namen als Ariana Grande, Childish Gambino, Billie Eilish en Khalid staan de komende twee weekenden op het podium. Wij zijn bijna in staat om nog een last minute ticket te boeken naar Californië. Tickets voor het tweede weekend zijn namelijk nog te koop.

So Excited for Coachella next weekend🎡🌴 who else is coming?? !!! Here Looking back at my previous festival outfits which it’s your fav? One of my Coachella photos from 2 years ago made it to a billboard in TIMES SQUARE😱 swipe to check it out! | #coachellaoutfit #coachellastyle #bohofestivals #bondisands

2,946 Likes, 135 Comments – Carolina Lindo (@imnotsorrydarling) on Instagram: “So Excited for Coachella next weekend🎡🌴 who else is coming?? !!! Here Looking back at my previous…”

Voor zo’n weekendje moet je diep in de buidel tasten. Hoe graag we er ook bij willen zijn, het kostenplaatje van dit festival is een legit reden om genoegen te nemen met de livestream. Een ticket voor het festival kost je omgerekend €380,- voor drie dagen entree. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs van de vliegtickets, het verblijf en de kosten die je daar maakt.

Coachella livestream op YouTube

Goed, daadwerkelijk naar Coachella gaan kost dus een rib uit je lijf. Daarom zijn wij enorm blij dat YouTube zojuist heeft bevestigd dat ze beide weekenden van het festival gaan livestreamen. Al eerder sloegen YouTube en Coachella de handen ineen, maar dit is de eerste keer dat ze beide weekende on air zijn.

Coachella 2019 – Tune In on YouTube

Both weekends are streaming live on https://yt.be/coachella. Subscribe for up to date information on when your favorite artists are streaming live. All you know and love on the Weekend 1 Live Stream & introducing Weekend 2 Coachella Curated – three days of original content, full Yuma Tent sets, performances and more.

Dit weekend en volgend weekend geniet je dus van de optredens in Indio, vanaf jouw bank in de Hollandse polders. Ga je toch liever op pad? Deze festivals in Europa hebben dezelfde vibe als Coachella.

Hype Bae

Reageer op artikel:
YouTube streamt beide weekenden van Coachella en zo zijn we er toch een beetje bij
Sluiten