admin
admin Entertainment 20/09/2017

Commenters ‘mommy-shamen’ Jenna Dewan Tatum over sexy foto

Als er iemand een hot mama is, is het Jenna Dewan Tatum wel. Wie is er niet jaloers op haar heerlijke lichaam, zeker na het hebben van een kind? Dat toont ze dan ook graag op Instagram, maar niet iedereen is zo positief over Jenna en haar bangin body-foto.

Tijdens een reis naar Londen voor de première van Kingsman: The Golden Circle, besloot Channing een prachtige foto te maken van zijn vrouw. Gehuld in een sexy bodysuit en hakken op het balkon, waarin haar figuur goed naar voren kwam. Jenna werkt er ook hard voor, zulke billen krijg je namelijk niet zomaar.

Naast vele lieve reacties, kreeg ze ook veel haat. Zo werd er gezegd dat ze op deze manier een slecht rolmodel is voor jonge meisjes, maar vooral voor eigen haar dochter. Waar ze dat vandaan halen, is voor ons ook een grote vraag.

Ze besloot eerst niet te reageren op haatcomments en het niet te veel aandacht te geven. Uiteindelijk postte ze een paar uur later een quote op haar Instagram, met de positieve caption: ‘To all the strong women out there. May we be them, may we know them, may we raise them♥️ Rise above judgment and step into love.’

Daarnaast maakte deze hele discussie weer een rare draai; mensen begonnen te speculeren dat ze wel eens zwanger zou kunnen zijn, aangezien ze in een losse, wijde jurk te zien was op de première. Deze roddel ontkrachtte ze ook snel door te zeggen: “Thank you so much for all of your care and well wishes for my food baby and for the fact that I really needed to pee”.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Commenters ‘mommy-shamen’ Jenna Dewan Tatum over sexy foto
Sluiten