Deze condoom tip zorgt ervoor dat geen enkele man meer klaagt over minder gevoel

Niets zo irritant als wanneer het moment suprême daar is, jij een condoom tevoorschijn tovert en je bedpartner ineens verandert in een zielig hoopje mens. “Ja maar met een condoom voel ik zo weinig”. Fuck outta here. We doen het met condoom of we doen het niet.

Als een situatie als bovenstaande jou bekend voorkomt, hebben we goed nieuws voor je. Met een mega simpele hack hoef je dergelijke klaagzang van geen enkele bedpartner ooit nog te tolereren. Condooms zijn namelijk helemaal niet stom, vervelend, ongemakkelijk of lelijk. Ze zijn hartstikke belangrijk in het niet-zwanger-worden-of-soa-krijgen-proces én tegenwoordig in allerlei soorten, maten, kleuren en smaakjes te krijgen. Heb je nou toch een zeurpiet in bed liggen, probeer dan de volgende tip eens.

Gebruik glijmiddel

Condooms hebben om duidelijke redenen een laagje glijmiddel aan de buitenkant zitten. Door een paar druppeltjes glijmiddel op waterbasis (heel belangrijk) in het puntje van het condoom te druppelen en hem dan om te doen, zorgt dit voor een beter gevoel voor de drager van het condoom.

Let op!

Voordat je nu naar de drogist rent om een pak condooms en glijmiddel te kopen, zijn er een paar dingen waarop je moet letten. Zorg ervoor dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt en niets anders. Glijmiddel op olie- of siliconenbasis kan ervoor zorgen dat de structuur van het condoom wordt aangetast, resulterend in een grotere kans op scheuren. Wil je niet. Verder is het belangrijk dat je niet teveel glijmiddel gebruikt in het condoom. Een druppeltje of één, hooguit twee, moet genoeg zijn. Gebruik je te veel, loop je de kans dat het condoom afglijdt. Wil je ook niet. Let hier dus even op voordat je als een kip zonder kop een bus glijmiddel leegspuit dat kapotje. En dan last but not least: heb plezier.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Deze condoom tip zorgt ervoor dat geen enkele man meer klaagt over minder gevoel
Sluiten