Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 12 apr 2019

De Converse x JW Anderson collab is de perfecte upgrade van je All Stars

Wie nog op zoek is naar een nieuw paar exclusieve sneakers om deze zomer op rond te paraderen, is bij Converse aan het goede adres. Het merk is een samenwerking aangegaan met JW Anderson en met de schoenen die hieruit zijn geboren weet je zeker dat je opvalt.

Converse x JW Anderson

JW Anderson staat bekend om zijn speelse, maar draagbare collecties. Dat is goed terug te zien in het tweepaar schoenen dat hij ontwikkelde in samenwerking met Converse. Het eerste paar is het klassieke Chuck 70 model dat we van Converse kennen, maar met de stijl van de Amerikaanse vlag. Een schoen is rood-wit gestreept, de andere is navy blauw met witte sterren. Beide schoenen hebben het JW Anderson logo over het hele oppervlak verspreid. Verder zien de schoenen eruit zoals we van de klassieke Chucks gewend zijn: een witte neus, witte veters, metalen veterogen en zwarte lijnen over de zool.

converse JW Anderson collab

Het tweede paar sneakers is iets extremer dan het eerste paar. Het is een update van de Run Star Hike, een sneaker die uit een eerdere samenwerking van Converse en JW Anderson komt. Waar het paar in die samenwerking wit met een blauw-bruine zool was, is het paar in deze nieuwe collectie zwart met een zwart-bruine zool.
De bovenkant van de schoen ziet eruit zoals de klassieke Chuck 70, maar de zool is een flinke platform, met aan de hiel en de teen dikke kartelranden.

converse JW Anderson collab

Wij zijn vooral fan van het tweede paar en zien onszelf deze in de zomer zeker drage onder een oversized T-shirt dress. Welk paar is jouw favoriet? De sneakers zijn op 18 april te koop.

Reageer op artikel:
De Converse x JW Anderson collab is de perfecte upgrade van je All Stars
Sluiten