Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 18 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week SS21

Volgende maand is het fashion month: een maand die normaal gesproken in het teken staat van de fashion weeks in New York, Londen, Parijs en Milaan. Dit jaar gaat het net even iets anders en is er veel onzekerheid in de mode-industrie. Maar niet getreurd, want afgelopen week vond Copenhagen Fashion Week plaats met fysieke shows, bezoekers én de bijbehorende streetstyle looks.

Normaal zouden we zeggen: bijzijn is meemaken. Maar omdat die optie niet voor de hand ligt, delen we de beste streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week.

Copenhagen Fashion Week SS21

Copenhagen Fashion Week startte met een tentoonstelling (in het teken van social distancing) voor de SS21-collectie van Ganni. Hier werd direct duidelijk dat het niet alleen om de mode ging, maar ook zeker om de veiligheid van bezoekers. Voldoende afstand, mondkapjes en antibacteriële handgel voerden er de boventoon. Ook was er maar een select publiek aanwezig, want Denemarken heeft een inreisverbod voor een aantal landen.

Kortom: het was anders dan anders. Maar dat betekent niet minder leuk en dat betekent juist wel meer aandacht voor de mooiste streetstyle looks van Copenhagen Fashionweek. Oversized blouses, kleurrijke jurken, leren laarzen, sandalen en bikinitops, we zagen het allemaal. Dus dacht je dat de zomer voorbij was? Think again, want er is genoeg inspiratie voor volgende zomer.

1. See-through jurken

2. Joggingpakken

3. Lichte pakken

4. Mix and match

5. Bikinitops

6. Pofmouwen

7. Leren laarzen

8. Kleurrijke tassen

9. Lange rokken

10. Oversized blouses

11. Croptops

12. Fleurige printen

Trends komen en gaan, maar volgens de streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week kunnen we volgende zomer voortborduren op afgelopen seizoen. En het is natuurlijk heerlijk om te zien dat ook de mode-industrie langzaam maar zeker weer een beetje opleeft. Fashion month incoming.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week SS21
Sluiten