Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 2 apr 2019

Stijlinspiratie: 10x hoe je cropped jeans op dit moment kan dragen

We durven het bijna te zeggen: de zomer komt eraan. Met dat heerlijke zonnetje dat steeds vaker haar gezicht laat zien schakelen we ook langzaam, maar zeker over op onze zomergarderobe. Cropped jeans zijn hot dit seizoen. Daarom bij deze 10x hoe je deze jeans het beste kan dragen.

Cropped jeans

De temperaturen stijgen langzaam en we krijgen spontaan zin om onze zomergarderobe uit de kast (of de winkels) te halen. De stoffen van je blousejes mogen wat dunner, de sjaals mogen af en de enkels mogen weer geshowd worden. Een perfecte manier om dat laatste te doen, is door een prachtige cropped spijkerbroek in te slaan.

De cropped jeans is namelijk helemaal hot en we zien het mooie model in zo ongeveer alle winkels terug. De moderne jeans komen tot net boven je enkel en zijn daarom perfect voor wanneer het zonnetje weer schijnt.

Maar hoe draag je de cropped jeans? We kunnen ons voorstellen dat je misschien een beetje huiverig bent dat het lijkt alsof je simpelweg hoogwater hebt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Er zijn talloze manieren om de cropped jeans te stylen. Daarom hebben we een paar prachtige street style looks met de cropped jeans op een rijtje gezet. Kijk naar de verschillende soorten schoenen die deze stijliconen dragen, de jasjes die ze erop gooien en de sokken die ze dragen. Watch ‘n learn en schaf meteen de leuke spijkerbroek aan.

Reageer op artikel:
Stijlinspiratie: 10x hoe je cropped jeans op dit moment kan dragen
Sluiten