Zita Vervoort
Zita Vervoort Beauty 31 dec 2019

Steeds meer celebrities gaan voor de curly bob en grote kans dat wij hem ook gaan rocken in 2020

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw kapsel en gelukkig staat er voor 2020 weer een geweldige trend op de planning. We hebben het namelijk over de curly bob: de welbekende bob met, jawel, krullen. Mening celebrity loopt er al mee rond en wij kunnen niet wachten om dit kapsel ook te rocken in 2020.

We kunnen niet ontkennen dat kort haar zijn comeback heeft gemaakt. Dit is niet voor niets, want de bob is mooi, nonchalant, speels en modern.

De curly bob

Ieder kapsel is een tijdje razend populair. Afgelopen jaar was de bob weer helemaal hot en zagen we dat steeds meer celebrities kozen voor dit kapsel. Niet alleen de gewone bob zagen we veel voorbij komen, de curly bob maakte ook zijn intrede en we zijn hier heel enthousiast over. Zo koos Millie Bobby Brown ook voor dit kapsel en maakte zij het dé haarstijl van dit seizoen.

We willen korter haar

De krullende bob gaan we in 2020 zeker terugzien, omdat de meesten van ons gewoon best wel een beetje klaar zijn met lang haar. We hadden afgelopen jaar meer zin in een kort kapsel, zoals deze curly bob. Het kapsel is flirty en edgy en ziet er nonchalant uit. Wat wil je nog meer?

Deze haarstijl is perfect wanneer je van jezelf al een beetje slag of krul in je haar hebt. Het is een frisse look in vergelijking met de beachy waves die we vooral van de afgelopen jaren kennen.

Knip het van nat naar droog

Heb je besloten voor de curly bob te gaan? Dan is het belangrijk om bij je kapper goed aan te geven wat je precies wil. Vraag je kapper om het van nat naar droog te knippen. Dit betekent dat het haar eerst nat geknipt wordt en daarna, wanneer het langzaam opdroogt, in model gebracht moet worden. Zorg ervoor dat je kapper geen uitdunschaar gebruikt want dit zorgt voor pluizig haar.

Thuis je curly bob fiksen

Wanneer je net van de kapper komt zit je haar natuurlijk perfect en dat willen we het liefst ook zo houden. We raden je daarom aan om een goede crème voor krullend haar te gebruiken. Zo blijft je haar in model en ga je pluizig haar tegen.

Vervolgens ga je te werk met de diffuser die je haar mooi krult. Ga met je hoofd ondersteboven hangen en zet de diffuser op je haar. Zo creëer je prachtige, volumineuze krullen waar iedereen jaloers op is. Ga met je vingers een beetje door je krullen (niet te veel, want dan krijg je weer pluis) en je curly bob is ready to go.

Krul -of stijltang

Natuurlijk werkt een krul- of stijltang ook om de perfecte krullen te creëren. Pak plukken van verschillende groottes, draai iedere krul naar binnen en maak het af met een beetje haarspray.

Wij hebben in nu al zin om de curly bob te laten knippen en ermee te shinen in 2020.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Glamour

Reageer op artikel:
Steeds meer celebrities gaan voor de curly bob en grote kans dat wij hem ook gaan rocken in 2020
Sluiten