Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 20 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Cute: Chrissy Teigen vertelt het verhaal achter Luna’s naam

Jullie weten inmiddels waarschijnlijk wel dat we echt dol zijn op Chrissy Teigen en John Legend. Hun nu al zo schattige gezinnetje gaat binnenkort uitbreiding krijgen in de vorm van een zoontje. Chrissy was gisteren te gast bij Ellen DeGeneres en natuurlijk vroeg ze naar haar zwangerschap!

Chrissy vertelde dat ze hun zoontje in juni verwachten. Toen Ellen vroeg of ze al een naam hebben bedacht liet Chrissy weten dat het heel moeilijk is om jongensnamen te verzinnen. “Boy names are really tough! I don’t think even he’ll have a middle name because we can’t even think of a first name,” aldus Chrissy. Toen vertelde ze hoe zijn en John op de naam Luna zijn gekomen.

Ze kwamen op het idee voor de naam door de bloedmaan die rond haar geboorte verscheen, en door Chrissy’s liefde voor de ruimte.

Ellen had zelf ook nog wel een suggestie voor een naam: Urban. Urban Legend. Best een goeie. Wat denk jij dat de naam gaat worden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cute: Chrissy Teigen vertelt het verhaal achter Luna’s naam
Sluiten