Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 14 sep 2018

Sex & The City-actrice Cynthia Nixon deed mee aan verkiezingen in New York

Kunnen we ons sassy Miranda uit Sex and the City nog herinneren? Het misschien wel meest ondergewaardeerde personage van de hitserie was goed in één ding: ze hield het 100% van de tijd real. En nu deed ze mee aan de verkiezingen om het New Yorkse gouverneurschap.

Cynthia Nixon als gouverneur van New York

Althans, Cynthia Nixon, de actrice die de rol van Miranda vertolkte deed mee aan de gouverneursverkiezingen. Komt dit uit de lucht vallen? Zeker niet. Nixon zet zich al langere tijd in voor onderwerpen omtrent educatie, LGBTQ-rechten, bewustwording over borstkanker en gezondheidszorg voor vrouwen. Ze nam het tijdens de verkiezingen op tegen de zittende gouverneur Andrew Cuomo, wie zij te rechts vindt.

Nixon hoopte een linkser beleid in New York te kunnen doorvoeren, maar verloor tijdens de voorverkiezingen. Als Cuomo deze verkiezingen uiteindelijk wint, zal dat zijn derde termijn als gouverneur van New York worden.

Wait, what? Volgens Cynthia Nixon zijn alle ‘Sex And The City’ verhalen waargebeurd

NU

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Sex & The City-actrice Cynthia Nixon deed mee aan verkiezingen in New York
Sluiten