Wat zijn de go-to’s en no-go’s van vrouwen op dating-apps?

Stel, je zit op een dating-app. Of dat nu Tinder, Happn, Grindr of Instagram is, laten we even buiten beschouwigm. Maar stel, in het hypothetische geval dat je dus op die app zit: wie begint er dan het gesprek? Jij of degene tot wie je je aangetrokken voelt? En wat zeg je dan? En wat doe je als het gesprek doodvalt?

Dating-apps zorgen voor de nodige kopzorgen, maar stiekem is het ook heel leuk om achter je telefoon mannen te beoordelen. Wat vinden wij vrouwen van dating-apps en hoe gaan wij hiermee om? Je lievelingsvrouwen Elisa & Amika, Bruna & Michelle en Tess & Gina geven hun mening en verhalen.

Wie praat er het eerst?

Daten is leuk en spannend, maar tegelijkertijd ook wel eens lastig en stom. Want wat als je een berichtje stuurt en je wordt flink geghost? Da’s nie leuk nie…

In de nieuwste aflevering van Girl Talk praten Gina & Tess, Michelle & Bruna en Elise & Amika over hun ervaringen in de dating-app-wereld én vertellen ze wat zij vinden van de apps. Beginnen zij bijvoorbeeld het gesprek weleens? En wat doen ze als ze genegeerd worden?

Girl Talk

In Girl Talk – voor het geval je alle andere seizoenen hebt gemist (schaam je) – bespreken we uiteenlopende onderwerpen met een groepje meiden. In de vijfde aflevering van het Girl Talk hebben we het over dating-apps.

Oh en, bekijk ook de vorige aflevering: Wat vinden we van de stereotype rolverdeling tussen mannen en vrouwen?

Meer NSMBL video’s

Reageer op artikel:
Wat zijn de go-to’s en no-go’s van vrouwen op dating-apps?
Sluiten