Dacht je dat contactloos betalen al snel was? Deze nieuwe manier is nóg sneller!

Love & Life

Dacht je dat contactloos betalen al snel was? Deze nieuwe manier is nóg sneller!

In een wereld waar alles alsmaar sneller moet – en ook gaat – dachten we enigszins gestagneerd te zijn bij contactloos betalen. Want hey, dat gaat toch wel écht snel. Nu blijkt er echter een manier te zijn waardoor je nog eens twee seconden sneller klaar bent met betalen én waar je niet eens je bankpas voor uit je portemonnee hoeft te halen. Sterker nog: je hoeft je portemonnee niet eens meer mee te zeulen. Say what?

Jawel: betalen met je mobiel, die je hoogstwaarschijnlijk zelfs al in je hand hebt terwijl je in de rij voor de kassa staat (want laten we eerlijk wezen; zelfs zo’n minuut stilzwijgend wachten, vullen we maar al te graag op). Met de gratis Wallet van ABN AMRO hoef jij je niet druk te maken als je jouw bankpasje in je andere jaszak hebt laten zitten, of je even een pakketje moet ophalen bij het postkantoor en tóch dat ene magazine wilt scoren. Waar de rest van je spullen over het hele huis verspreid ligt, is je smartphone inmiddels de enige partner die nooit van je zijde wijkt.

abn-foto-chanel

Met contactloos betalen waren we al direct na de lancering van start gegaan, maar het is nu toch alweer tijd voor de volgende stap. Want is zo’n pinpasje inmiddels niet een tikje ouderwets? Wij zijn benieuwd wat de toekomst nog meer gaat brengen aan innovaties op het gebied van bankieren. Er zijn namelijk tig dingen leuker in het leven dan stilstaan bij het geld dat je betaalt.

Het streven van ABN AMRO? Dat mobiel betalen via de Wallet straks zo normaal wordt, dat we juist bewúst zonder portemonnee de deur uit gaan.

De app downloaden? Dat kan hier (voor Android)!

In samenwerking met ABN AMRO