Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 25 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dalton Gomez – Alles wat we weten over Ariana Grande’s nieuwe vriend

Wie Ariana’s Instagram de laatste tijd een beetje heeft gecheckt, weet dat er soms een man opduikt in haar feed. Dalton Gomez is de gelukkige en rumour has it dat het nu écht serieus wordt tussen de twee. In ‘Positions‘ zingt ze over hem en daarom is het tijd om Dalton te leren kennen.

Of nouja, wat meer op de hoogte te zijn van de relatie tussen de twee.

Alles wat we weten over Ariana Grande’s vriendje, Dalton Gomez

Dalton is een real estate agent en werd tijdens de quarantaine hééél close met Ariana. Hun relatie wordt redelijk privé gehouden, maar we weten wel een aantal dingen.

1. ‘Positions‘ gaat over hem

In het begin van het nummer zegt Ariana ‘heaven sent you to me’ en vervolgens zingt ze over hun oneindige liefde. Ook zingt ze dat ze wil dat hij haar moeder ontmoet. Some serious business, dus.

2. Hij stond haar bij tijdens de VMA’s

De VMA’s waren dit jaar anders dan we gewend zijn, maar voor Ariana was het nog steeds een groots moment. Ze trad op met Lady Gaga en zong de megahit ‘Rain On Me‘. In een Instagram-post van Ariana over die avond, zie je dat Dalton erbij was en haar hand vasthield. Het is de laatste foto, dus grote kans dat je hier voorbij bent gescrold.

3. Toen hij jarig was zette ze hem in het zonnetje

Dalton maakte Ari’s verjaardag bijzonder, dus zette zij hem op zijn verjaardag ook in het zonnetje. Het Instagram-zonnetje, om precies te zijn. Ze schreef  ‘HBD to my baby my best friend my fav part of all the days :) i love u.’

4. Hij was aanwezig op Ariana’s verjaardag

Ariana postte in juni meerdere foto’s van haar Midsommar verjaardagsfeestje. Once again, zijn de foto’s met Dalton een beetje verstopt. Toch zie je het stel elkaar een kus geven op de zesde foto.

5. Ze hebben elkaar ontmoet via een gemeenschappelijke vriend

Dalton was ooit danser, dus vandaar dat Ariana en hij in hetzelfde ‘wereldje’ zitten. Ze hebben veel gemeenschappelijke vrienden en zo hebben ze elkaar ontmoet, meldt E! News.

6. Hij was te zien in haar ‘Stuck With U‘ videoclip

Dalton en Ariana maakten hun relatie publiek in de ‘Stuck With U‘ videoclip, waarin Dalton te zien was. Aan het einde van de video omhelzen ze elkaar en geeft hij haar een kus.

7. Hij is bevriend met Miley Cyrus

Dalton omringt zich met bekende mensen, want ook Miley Cyrus behoort tot zijn vrienden. Ze zijn meerdere keren gespot in elkaars Instagram stories.

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dalton Gomez – Alles wat we weten over Ariana Grande’s nieuwe vriend
Sluiten