Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 16 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

HUH – Iemand anders dan Dan Humphrey had Gossip Girl moeten zijn

Hello, Upper East Siders. Als je de serie Gossip Girl helemaal hebt uitgekeken, weet je dat Dan “Lonely Boy” Humphrey Gossip Girl is. Blijkbaar het was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling dat Dan dit zou zijn.

Al die jaren was Dan Humphrey (gespeeld door Penn Badgley) de geheimzinnige blogger die roddels over zijn vrienden verspreidde, maar wie had deze sneaky persoon eigenlijk moeten zijn?

Gossip Girl

Wie de serie heeft gezien, weet dat de serie eindigt met een enorme plottwist. Dat Dan Humphrey Gossip Girl was, zag niemand aankomen. Maar het originele plan over wie Gossip Girl zou zijn, zag je al helemaal niet aankomen. Maar wie had het dan moeten zijn?

Out now @mothxr in @notionmagazine shot by @nicolacollins ? our album is coming out soon. CENTERFOLD FEB 26.

57.7k Likes, 2,622 Comments – Penn Badgley (@pennbadgley) on Instagram: “Out now @mothxr in @notionmagazine shot by @nicolacollins ? our album is coming out soon….”

De originele Gossip Girl

Joshua Safran, de producent van de serie, deelt compleet nieuwe informatie over de serie. Wanneer mensen hem vragen waarom hij Dan Humphrey als Gossip Girl had gekozen, lacht hij stiekem een beetje. Voordat het laatste seizoen uitkwam, stopte Joshua met deze baan. Dan was niet zijn eerste keuze voor Gossip Girl, dus het antwoord op die vraag weet hij niet. Hoewel hij wel snapt waarom Dan is gekozen, lag Joshua’s eerste keuze bij Nate Archibald (gespeeld door Chace Crawford).

Waarom Nate?

Een van de scenarioschrijvers kwam erachter dat Nate nooit een roddel of tip had gestuurd naar Gossip Girl. In ieder geval niet tot na het vijfde seizoen. Juist omdat hij dit nooit had gedaan, lag het voor de hand dat hij Gossip Girl zou zijn.

Voor Nate dacht hij er zelfs aan om Eric van der Woodsen (gespeeld door Connor Paolo) Gossip Girl te laten zijn. Hij speelde in de serie het broertje van Serena, een van de hoofdrolspeelsters. Helaas hadden te veel mensen een vermoeden dat Eric Gossip Girl was, dus Eric werd een no go voor Gossip Girl.

Dan als uiteindelijke keuze

Nate en Eric waren eigenlijk allebei te lief voor de rol van Gossip Girl. Het zou dus raar zijn geweest als zij alle drama veroorzaakt zouden hebben. Daarbij kon Dan nog weleens wat rare fratsen uithalen. En o ja, hij schreef ook al een heel boek over de elite van Manhatten, dus een blog bijhouden was voor hem appeltje eitje.

In de reboot  van de serie die eraan komt hopen wij natuurlijk op net zo veel drama en misschien zelfs een heftigere plottwist. Misschien wordt Nate of Eric dit keer wél Gossip Girl? But for now.. XOXO – Gossip Girl.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
HUH – Iemand anders dan Dan Humphrey had Gossip Girl moeten zijn
Sluiten