Daniel Radcliffe is amper te herkennen op de set van zijn nieuwe film

Daniel Radcliffe is een aantrekkelijke man, daar kunnen we niet omheen, toch? Maar voor de nieuwe thriller ‘Escape From Pretoria’ ondergaat de acteur een heuse transformatie. We zouden hem bijna niet herkennen.

Daniel Radcliffe’s transformatie

Gisteren werden de allereerste foto’s van de acteur op de set van de film naar buiten gebracht. Wij moesten even twee keer kijken of hij het wel echt was.

De 29-jarige Daniel droeg een blauw overhemd, een grijze pantalon en een bril. Daarnaast heeft hij zijn baard goed laten groeien en rockt hij een pony bij z’n lange kapsel. Een nogal interessante look.

Escape From Pretoria

Deze transformatie heeft hij natuurlijk niet zomaar ondergaan, maar voor zijn nieuwe rol. In de film speelt Daniel een Zuid-Afrikaanse activist, Tim Jenkin. Tim wordt in de gevangenis gegooid omdat hij samenwerkte met de African National Congress, een organisatie die een einde wil maken aan de apartheid.

De film wordt geregisseerd door Francin Annan en ook Nathan Page en Mark Leonard Winter hebben een rol in de film. Op dit moment zijn ze in Australië aan het filmen, maar verder is er nog niet veel bekend.

Daniel werd natuurlijk bekend door zijn rol in Harry Potter. In februari sprak hij nog over een mogelijke reboot hiervan. Of die er daadwerkelijk gaat komen, is nog niet zeker. Maar tot die tijd kunnen we genieten van de acteer skills van Daniel in ‘Escape From Pretoria’.

People

Reageer op artikel:
Daniel Radcliffe is amper te herkennen op de set van zijn nieuwe film
Sluiten