Let’s go outside – 5 date-ideeën om in de tuin te gaan doen

Een dagje strand of een middagje in het park hangen is natuurlijk leuk, maar je hoeft het helemaal niet ver van huis te zoeken. Je achtertuin kan namelijk ook dé perfecte plek zijn voor een leuke date. Op zoek naar date-ideeën?

Wij verzamelden vijf date-ideeën in de tuin. Succes gegarandeerd, geloof ons.

Date-ideeën in de tuin

Met een picknickkleedje en lekkere snacks in je eigen tuin kom je natuurlijk al een heel eind, maar er bestaan nóg leukere dingen om te doen in de tuin samen met je lover. No worries, je hoeft daar zelf niet over na te denken. Dat hebben wij voor je gedaan. Deze vijf date-ideeën zijn ideaal om in de tuin te gaan doen.

1. Steek de barbecue aan

Heb je nog goede kookboeken in de keukenkast staan? Tijd om ze erbij te halen. Want zeg eens eerlijk, bij een perfecte zomeravond hoort toch op zijn minst een lekkere bbq?

2. Download een app en kijk naar de sterren

Op zoek naar wat originele date-ideeën? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wat dacht je van sterren kijken? Sterren hebben iets magisch. Via apps als Night Sky en Star Walk 2 kun je sterren benoemen. En psst, de app Night Sky kan ook een zwoel achtergronddeuntje afspelen als dat is wat nog mist.

3. Speel spelletjes in de tuin

Een spelletje is altijd leuk om te doen. In de tuin kun je prima badmintonnen of kubben. Succes gegarandeerd.

4. Vul een badje

Als het warm weer is, is het niet altijd fijn om druk bezig te zijn. Wat chillen in een badje is dan misschien wel het fijnst. Zet er een goede fles wijn bij en je date kan niet meer stuk.

5. Maak een tuinbioscoop

Hang wat lakens op, installeer een beamer in de tuin en je tuinbioscoop is klaar voor gebruik. Nu mist alleen nog een fijne romcom. Dít is onze favoriet.

Eigenlijk maakt het niet uit wat je gaat doen. Samen zijn is natuurlijk al genieten, en als het zonnetje schijnt kan er eigenlijk niks meer mis gaan. Toch maken deze date-ideeën in de tuin je date nog net iets perfecter.

Reageer op artikel:
Let’s go outside – 5 date-ideeën om in de tuin te gaan doen
Sluiten