Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 19 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

FBI modes on – Waarom vinden we het dateverleden van onze lover toch zo interessant?

Je hoeft maar een aflevering van First Dates aan te slingeren en er komt geheid een gesprek over het dateverleden van de ander. Waarom is dat toch? Als je zelf een relatie hebt, is de kans ook groot dat je alles weet over de ex van je lover. Je weet precies wie hij of zij is, waar ze woont en hoe de familiestamboom werkt (oké, das een beetje overdreven maar you get the point).

Je kunt het niet laten om af en toe even op het Instagram-account van zijn ex te spieken, of om te vissen naar waarom het eigenlijk niet werkte tussen die twee. Herkenbaar? Je bent niet de enige.

Het dateverleden van je lover: jaloers of gewoon interesse?

Het kan natuurlijk zijn dat je gewoon benieuwd bent of je een beetje op haar lijkt, of gaat het iets verder dan dat? Natuurlijk heb je gradaties als het aankomt op jaloezie binnen je relatie. Een keer zijn of haar telefoon hebben gecheckt is heus niet heeeeul erg, maar Find my iPhone aanzetten zodra hij op pad gaat is best heftig.

Voor je lover is het ook niet leuk, want het geeft natuurlijk een gevoel van wantrouwen. In de nieuwste aflevering van Girl Talk hebben we het over dit onderwerp: jaloers zijn op de ex van je lover. Gina en Tess, Michelle en Bruna en Elise en Amika vertellen of ze altijd op onderzoek uit gaan als het gaat om het dateverleden.

Girl Talk

In deze tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Girl Talk hebben we het over jaloers zin op de ex van je lover. In Girl Talk – voor het geval je alle andere seizoenen hebt gemist (schaam je) – bespreken we uiteenlopende onderwerpen met een groepje meiden. Benieuwd geworden? Check snel de nieuwste aflevering.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
FBI modes on – Waarom vinden we het dateverleden van onze lover toch zo interessant?
Sluiten