Madelon Logen
Madelon Logen Post 26 sep 2017

Are they dating? Bella Thorne zoent met YouTuber Tana Mongeau

Ultimate wild child Bella Thorne houdt haar reputatie in stand en staat zoenend op de foto met YouTuber Tana Mongeau. Tana postte de foto op haar Instagram en zegt dat haar dromen zijn uitgekomen. Is dit Bella’s nieuwe vriendin?

De 19-jarige Tana liet al eerder merken dat ze interesse had in de Disney-ster: ‘I want to date @BellaTHorne’ postte ze op Twitter. Zondag deelde Tana een foto op Instagram waarop de twee zoenend te zien zijn met de caption: ‘mineeee’. Suggereert de blondine hiermee dat de twee een stel zijn? Bella, die zich al eerder uitsprak over haar interesse in zowel mannen als vrouwen, heeft zich nog niet uitgesproken over deze nieuwe love interest.

Bella, die naar Las Vegas ging voor het ‘Life is Beautiful’ muziekfestival, besloot ook nog even een tussenstop te maken bij het huis van Tana. Ook Bella deelde hun avonturen uitgebreid op Snapchat, waaronder een Snap waarin ze pronkt met een flinke hand vol wiet, en eentje waarbij ze de boezem van haar vriendin maar al te graag aan raakt.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Are they dating? Bella Thorne zoent met YouTuber Tana Mongeau
Sluiten