Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 20 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Juicy – 7x dating shows op Netflix die je in één klap uitkijkt

Niets mis met een beetje liefde en drama op de brakke zondagmiddag. Soms heb je geen zin in spannende thrillers of ingewikkelde true crime docu’s, soms wil je gewoon een dating show in één klap uitkijken zonder na te hoeven denken. We got you, want we zetten de leukste dating shows op Netflix op een rijtje voor je.

Als we denken aan zoetsappige liefdes shows, dan denken we aan Videoland. Toch moet je Netflix niet onderschatten, de streamingsdienst heeft er namelijk best wat pareltjes op staan.

7x dating shows op Netflix die je in één klap uitkijkt

Pak de snacks erbij en genieten maar.

1. Love is Blind

Mocht je je afvragen waar alle Jessica en Marc memes begin dit jaar over gingen, dan stellen we je graag voor aan de serie Love is Blind. En groep singles gaat tien dagen lang blind speeddaten totdat ze ‘de ware’ vinden. Wanneer ze deze vinden zien ze diegene pas. Bereid je voor op veel liefde, drama en sensatie.

2. Too Hot To Handle

Als je houdt van juicy programma’s mag je deze niet overslaan. Net als bij Love is Blind, gaat het het bij Too Hot To Handle om het feit dat liefde niet alleen fysiek is, maar vooral mentaal. Alleen pakken ze het iets anders aan. In deze show verblijft een groep bloedmooie vrijgezellen op een prachtig resort, als zij zich aan de regels houden winnen ze $100.000. De regels? Geen fysieke affectie. Bij iedere zoen, knuffel en worst of all seks, daalt het prijzengeld.

3. Dating Around

Dating Around doet je in eerste instantie denken aan First Dates, beide programma’s gaan over eerste dates met totale vreemden. Het punt bij Dating Around is dat één dater met vijf mensen op een identieke date gaat en daarna één iemand uitkiest voor een tweede date. Geloof ons, deze show is zeker het kijken waard. Je moet wel tegen wat cringy momenten kunnen, just saying. 

4. Idian Matchmaking

Vroeg je je ooit af hoe het is om gekoppeld te worden door een professionele matchmaker? Dan wil je Indian Matchmaking zien. Bereid je voor op uitbundige dates, extreem kieskeurige singles en wat ouderwets gezeur van ouders.

5. Back With the Ex

Deze show ademt drama. Vier singles gaan het opnieuw proberen met hun ex en dat leidt tot bizarre situaties. Twijfel je weleens om je ex te appen? Kijk eerst Back With the Ex voor je dat doet.

6. 3 wives, 1 husband

De naam zegt het al, deze show volgt veertien (!) families in Utah die zich volledig overgeven aan polygamie. Het is fascinerend om te zien hoe deze families leven en wat hen deze beslissing deed maken. 3 wives, 1 husband is zéker een aanrader.

7. Love On the Spectrum

In Love On the Spectrum volg je vier mensen die leven met autisme en op zoek zijn naar ware liefde. Kijk deze serie als je in een goede mood wil komen, want de verhalen zijn hartverwarmend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Juicy – 7x dating shows op Netflix die je in één klap uitkijkt
Sluiten