Eindelijk: op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Stranger Things

Hè hè, eindelijk houdt Netflix ons niet langer in spanning en maken ze bekend op welke datum het nieuwe seizoen van Stranger Things verschijnt. Maak maar alvast een aftelkalender, het gaat namelijk nog even duren.

Stranger Things is één van onze favoriete series. De avonturen van de tieners volgen we het liefst op de voet en ze houden ons elke keer weer in spanning. Nu wachten we al maanden op het nieuwe seizoen van de serie en dat vinden we op zijn zachtst gezegd verschrikkelijk. Gelukkig vertelt Netflix ons nu eindelijk op welke datum we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.

De datum van het nieuwe Stranger Things seizoen

Het nieuwe seizoen van de retespannende serie verschijnt 4 juli op Netflix. Het is nog even wachten dus, maar eindelijk weten we wanneer we weer kunnen gaan bingen. Het is al meer dan een jaar geleden dat het tweede seizoen op de streamingdienst verscheen. Wij zijn dus onderhand echt toe aan een vervolg. Want hallo, wie is er nou niet nieuwsgierig naar de romance tussen Eleven en Mike? Gelukkig hield Netflix ons niet langer in spanning en deelden ze een video om de fans te teasen.

Uitstelgedrag

Eigenlijk zou de serie al eind 2018 of begin 2019 verschijnen, maar dat is dus niet het geval. De opnames werden namelijk uitgesteld omdat er nog gezocht moest worden naar bepaalde acteurs. Die zoektocht is blijkbaar gelukt, want over een tijdje kunnen we weer genieten van onze favoriete serie.

Wat kunnen we verwachten?

Het nieuwe seizoen van Stranger Things heeft veel voor ons in petto. Shawn Levy, uitvoerend producent van de Netflix-serie, heeft al verklapt dat het nog een heel stuk duisterder wordt dan het vorige seizoen. Love it.

Ook doet ze een boekje open over de liefde in de serie. “Mike and Eleven and are going strong, so that’s a relationship that continues, and same with Mad Max and Lucas. But again, they’re like 13- or 14-year-old kids, so what does romance mean at that stage of life? It can never be simple and stable relationships and there’s fun to that instability,” vertelt Levy. Verder deelden de makers van Stranger Things de nieuwe poster van het seizoen en wij kunnen niet wachten.

Stranger Things on Twitter

JULY 4

Het duurt nog eventjes voordat we aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. In de tussentijd kijken we gewoon de vorige seizoenen nog even opnieuw, om ons geheugen op te frissen.

De titels van de afleveringen van ‘Stranger Things’ seizoen 3 zijn bekend

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


CNN

Reageer op artikel:
Eindelijk: op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Stranger Things
Sluiten