De 12 leukste Europese stadsstranden waar jij je hélemaal thuis zult voelen

Er is geen beter gevoel dan lekker luieren op het strand. Een heerlijk briesje, relaxed muziekje en zand tussen je tenen. Maar tegelijkertijd kun je het rumoer en de levendigheid van een stad niet achter je laten. Net als je stiekem toch broodnodige internet; niet alleen om te weten waar je bent, maar ook om bijvoorbeeld muziek te streamen en een leuk vakantiefotootje te Instagrammen.

Not to worry, want er zijn gelukkig voldoende plekken waar je dit alles heerlijk gecombineerd hebt, namelijk: stadsstranden. En met Tele2 kan die data-rem er gewoon af en kun je lekker snel internetten alsof je in Nederland bent. Zonder onverwachte rekeningen en andere zorgen. Zie hieronder de leukste urban beaches in Europa, waar wij gerust de rest van onze zomer willen doorbrengen.

1. River Spree, Berlijn, Duitsland.

2. Brussels Bad, Brussel, België.

3. Beach East, Londen, Engeland.

4. Paris Plage, Parijs, Frankrijk.

Voel je écht helemaal thuis

En als je dan in Noord-Frankrijk bent en toch een beetje naar huis verlangt, kan je nog altijd naar het waanzinnige plaatsje Chateauneuf, waar een geniale stunt is uitgehaald. Dit dorpje – dat overigens super schattig is – werd namelijk vernederlandst met onder andere een Febo, Hema, Zeeman en zélfs Nederlands sprekende Fransen. Dit Nederlandse gezin kreeg er de verrassing van hun leven:

5. Larvotto Beach, Monaco-Stad, Monaco.

6. Central Park, Hamburg, Duitsland.

7. Islands Brygge, Kopenhagen, Denemarken.

8. Tel Aviv Beach, Wenen, Oostenrijk.

9. Amsterdam Roest, Amsterdam, Nederland.

10. Baby-Plage, Genève, Zwitserland.

11. Žluté lázně, Praag, Tsjechië.

12. Live Beach, Mangualde, Portugal.

Hou je van het strand, maar ben je nét iets meer van de stedentrips? Nu weet je waar je moet zijn! En met het juiste internet kan jij gewoon roamen zonder rem.

In samenwerking met Tele2

Reageer op artikel:
De 12 leukste Europese stadsstranden waar jij je hélemaal thuis zult voelen
Sluiten