Renée
Renée Love & Life 21 november 2017

De 5 meest toegankelijke speeltjes om de passie tussen de lakens weer een boost te geven

Seksspeeltjes zijn leuk, spannend, interessant en bovenal niks om je voor te schamen, laat dat even duidelijk zijn. En omdat we het alleen maar kunnen aanmoedigen als jij eens iets wilt veranderen in de slaapkamer, of even wat meer aan jezelf wilt denken, hebben we voor jullie vijf toegankelijke toys verzameld. Van speeltjes die je lekker alleen gebruikt, tot samen met je partner.

Omdat het nog weleens een stap kan zijn om een erotische winkel binnen te lopen (en we met z’n allen toch online leven), hebben we speeltjes uitgezocht die allemaal direct online te bekijken en shoppen zijn bij EasyToys. Over een bezorging bij je buren hoef je je ook echt geen zorgen te maken: de toys worden allemaal anoniem en discreet verzonden. Welk speeltje gaat een toevoeging zijn aan jóuw leven?

1. Beginnend met de basis: een compacte, elegante vibrator

Waar je bij vibrators vroeger al snel aan gigantische doorzichtige speeltjes met namen als ‘Tarzan’ dacht, zijn vibrators anno 2017 stukken gevarieerder, eleganter, vrouwelijker en over het algemeen compacter. Er is zo bizar veel keus, van formaat en textuur tot de allerleukste kleuren. Zelf zijn we wel fan van de meer gestroomlijnde modellen, zoals onderstaand roze exemplaar! De EasyToys Jasmin Vibrator is niet alleen elegant en toegankelijk in design, maar komt ook met een betaalbaar prijskaartje. Hij heeft een gebogen ontwerp, flexibele schacht en tien vibratiestanden. Ideaal als eerste vibrator.

2. Altijd handig en nóg compacter: de vingervibrator

Als het voor jou nog minder ruimte in mag nemen, en je een vibrator graag ook weleens samen gebruikt, dan is een vingervibrator altijd een goed idee. Het kleine ding zet je heel eenvoudig op je vinger (of die van je bedpartner) en is supermakkelijk in gebruik. Deze roze van Frisky is bijvoorbeeld speciaal voor de g-spot (uiteraard ook anders te gebruiken) en geeft ondanks zijn kleine formaat harde trillingen. En gezien het kleine formaat natuurlijk ook een fijn prijsje!

3. Samen plezier met de duo-vibrator

Een paar jaar geleden maakte de We-Vibe een enorme opmars en dat was natuurlijk met een reden. Deze duo-vibrator is namelijk een van de meest toegankelijke manieren om samen met je partner een vibrator te gebruiken. Zo past hij bij elke vrouw en breng je de ene kant in, tegen je g-spot aan, en komt de andere kant van de u-vorm op je clitoris te liggen. Omdat het middenstuk zeer compact is, kun je tegelijkertijd de vibrator gebruiken én penetrerende seks hebben. De We-Vibe Sync is zelfs met een app op afstand te bedienen! Er zijn heel wat varianten, bekijk ze hier allemaal.

4. Vaginale balletjes

Ook balletjes zijn een makkelijke (en onzichtbare) manier om meer te genieten én je bekkenbodemspieren te trainen. De vaginale balletjes breng je eenvoudig in en kunnen vervolgens vrij bewegen. Dit zorgt dus niet alleen voor een prettig gevoel, maar versterkt ook je spieren waardoor je uiteindelijk weer meer van seks kunt genieten. Je koopt ze daarnaast al onder de tien euro, zoals ook de onderstaande stalen variant. Mag het allemaal wat spannender? Dan kun je natuurlijk ook voor vibrerende balletjes gaan!

5. Supersensueel en intiem: een bondageset

Er zijn natuurlijk zo veel meer dingen om mee te experimenteren dan speeltjes die je kunt inbrengen, en een bondageset is daar een leuk voorbeeld van. Vind je inner Anastasia Steele en Christian Grey en ga eens intiem los met elkaar, zonder dat daar ook direct penetratie bij komt kijken. Weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Doe zo’n set dan gewoon eens cadeau aan je bedpartner. Als hij of zij dáár niet van onder de indruk is, dan weten wij het ook niet meer. Sowieso is het cadeau doen van een speeltje natuurlijk al supersexy.

Hopelijk hebben we je hiermee overtuigd dat seksspeeltjes echt niets zijn om je voor te schamen, want geloof ons: iedereen gebruikt ze. Bovendien zijn er zo bizar veel verschillende varianten, zoals je ook in de webshop van EasyToys kunt zien. Van honderden vibrators tot erotische lingerie en toys voor jullie samen: als je het érgens vindt, dan is het daar wel.

De beste kortingen t/m 24 november

Handig om te weten: EasyToys heeft diverse leuke acties ter ere van Black Friday! Zo vind je dagelijks een leuke kortingsactie van 20% in de webshop en is er ook een Black Friday Mystery Box te koop voor €75, met een waarde van maar liefst €200. Op 24 november is daarnaast alles te koop met 20% korting.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
De 5 meest toegankelijke speeltjes om de passie tussen de lakens weer een boost te geven
Sluiten