De 6 fases die je doorloopt als je je telefoon kwijtraakt

Je telefoon kwijtraken is misschien een first world problem, maar je onderschat soms hoe belangrijk het apparaat voor je is. Hem onverwacht kwijtraken confronteert je pas met hoe intens je relatie met je telefoon is. Iedereen die z’n telefoon wel eens is kwijtgeraakt tijdens een avondje stappen zal de onderstaande fases wel herkennen.

1. Zorgeloosheid

Je hebt het naar je zin, je bent lekker aan het dansen, not a care in the world. Even je telefoon pakken om dit geweldige moment vast te leggen.

ikvqbdokxmm14

2. Paniek

‘IK KAN M’N TELEFOON NIET VINDEN! IK HAD ‘M NET NOG. BEL ME EVEN! IK VOEL ‘M NIET TRILLEN.’ Iedereen kent het gevoel wel waar je voor een fractie van een seconde denkt dat je je telefoon kwijt bent, maar nu lijkt de verlossing uit te blijven.

2

3. Zenuwinzinking

‘Volgens mij is hij echt weg. Wat is er gebeurd? Heb jij iets gezien? Heb ik ‘m laten liggen?’ Je vraagt de barman en toiletjuffrouw of er ergens een telefoon gevonden is en iedereen gedurende de hele avond wordt geconfronteerd met de vraag of ze misschien een verdacht iemand met een witte iPhone 6 hebben gezien.

sheldon-hyperventilating-big-bang-theory

4. Desoriëntatie

De rest van de avond heb je constant de neiging om naar je telefoon te grijpen. Hoe laat is het eigenlijk? Nope. Even m’n vriendin appen. Nope. Hoe zet ik dan morgenochtend m’n wekker? Nope.

tumblr_n4uofmN7fJ1revk8bo1_500

5. The morning after

Als je thuiskomt plof je op bed en val je uitgeput in slaap. De volgende ochtend ben je heel even het voorval van de vorige avond vergeten. Ineens slaat het weer in als een bom.

tumblr_inline_n7ajlhf7Vk1rdxjtc

6. The aftermath

De verplichte ‘Ik ben m’n telefoon kwijt, ik ben alleen bereikbaar via Facebook’ status-update, een tripje naar de politie en de telefoonwinkel… What have you done to deserve this?

tumblr_mide824ZtC1qghl49o1_500
Reageer op artikel:
De 6 fases die je doorloopt als je je telefoon kwijtraakt
Sluiten