Kelly Kulk
Kelly Kulk Fashion 26 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

De allermooiste kapsels om nú te kopiëren

The High Ponytail
Misschien niet geheel nieuw voor je, maar je kunt er wel een leuke twist aan geven door bijvoorbeeld je elastiekje te vervangen door een mooie hair cuff.

The Low Ponytail
Ook de lage staart kan er heel elegant en mooi uitzien. Je kunt de staart strak naar achter dragen of juist een beetje messy maken.

Messy Twist
Het lijkt altijd een hele opgave om een visgraat vlecht bij jezelf te maken, maar in feite is dit helemaal niet zo moeilijk. Check hier hoe je in slechts vijf minuten dit bij jezelf kunt doen!

Messy Bun
Altijd goed; een slordige knot. Een look die je snel kunt creëren en waarbij het niet uitmaakt of het er slordig uitziet.

Wet Hair Look
Dit is een hairdo die we steeds vaker voorbij zien komen. Alsof je rechtstreeks uit de douche komt met je natte haren en het strak naar achter hebt gekamd.

Beach Curls
Sommige mensen zijn al gezegend met wat stugger haar, wat het maken van een messy look niet heel moeilijk maakt. Andere moeten het met wat meer tools creëren. Zie hier hoe je eenvoudig beachy curls bij jezelf maakt.

Low Bun
Als je een wat meer klassiek knotje wilt maken is een laag knotje een goede oplossing. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het netjes en strak te houden, ook kun je de knot juist wat losser maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De allermooiste kapsels om nú te kopiëren
Sluiten