admin
admin Food 19 okt 2018

De beste late night snack: Tosti Frikandel Speciaal

Zijn we net bekomen van de frikandellenvlaai, dient de nieuwste frikandellenrage zich alweer aan: een tosti frikandel speciaal.

Tosti frikadel speciaal

Met dank aan het YouTube-kanaal ‘Gewoon wat een studentje ‘avonds eet’ waar blogster Leonie ter Veld elke vrijdag een nieuwe tosti-video plaatst. En een video die zij al in 2016 uploadde, is door de recente aandacht voor frikandellen ineens een hit, namelijk de video ‘hoe bouw je een tosti frikandel speciaal?

Samen met Eeke die op zijn YouTube kanaal ‘alleen maar gore snacks’ post, is de tosti Frikandel Speciaal bedacht. Wat je nodig hebt is rode ui, wit brood, ketchup of currysaus, en natuurlijk frikandellen. Kaas is niet nodig. Je moet ervan houden, maar het is het proberen waard.

Nu verkrijgbaar: Toffe Tosti’s

Denk je: wat een briljant idee van die Leonie? Dan doe je er goed aan om haar boek Toffe Tosti’s te bestellen, waarin je naast dit recept nog 54 ander bizarre tostirecepten vindt. Van tosti’s vruchtenhagel tot tosti’s met kipknakworst met truffelmayonaise (jawel). Bestel het boek voor 14,95 op Bol.com. Fotografie: Leonie ter Veld.

Dit artikel verscheen al eerder op Famme.

Reageer op artikel:
De beste late night snack: Tosti Frikandel Speciaal
Sluiten