admin
admin Love & Life 29 jan 2018

Holy moly! Dit een van de beste lichaam transformaties aller tijden

Het nieuwe jaar, slechte gezondheid of je familie zijn vaak hele goede redenen die je motivatie geven om eindelijk eens wat te doen aan je gewicht. Niet iedereen is er voor gemaakt om super slank of gespierd te zijn en dat is ook zeker niet de bedoeling, maar een gezondere levensstijl kan niemand kwaad.

Slechte gezondheid

Jeremiah Peterson is een vader van drie jonge kinderen en merkte dat hij de afgelopen jaren met veel moeite en zonder enig plezier activiteiten met hen kon doen. Vanwege zijn flinke omvang was het simpelweg gewoon onmogelijk om rond te rennen of een simpele wandeling te maken; binnen no time was hij compleet buiten adem en werd hij gedwongen om te stoppen. Het werd hoog tijd om te veranderen.

Keto dieet en dagelijks sporten

Hij besloot zijn hele leven om te gooien en te starten met diëten en sporten. Hij was dagelijks drie uur in de sportschool te vinden en hield zich aan het keto dieet, wat betekent dat je veel vette en proteïnen eet, maar je calorieën heel laag houdt. Om zijn hele reis vast te leggen en duidelijk resultaat te kunnen zien, deelde hij foto’s van zijn progressie op Instagram.

Een van de beste transformaties

Holy moly wat heeft Jeremiah een flinke transformatie doorgemaakt! Hij zegt zelf: “I went from having a real dadbod to having a college kid’s physique” en daar is niks aan gelogen. Zijn totale metamorfose heeft 150 dagen geduurd, wat ontzettend snel is voor zo’n grote verandering. Naast dat hij veel vet kwijt is, merkt hij ook dat zijn haar en huid er ook een stuk beter uitzien. Pff, wat is deze man knap geworden!

Distractify

Reageer op artikel:
Holy moly! Dit een van de beste lichaam transformaties aller tijden
Sluiten