Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, de ex van Bad Bunny klaagt hem aan voor 40 miljoen om een spraakmemo

Bad Bunny is dat laatste tijd veel in opspraak. Dit komt onder andere door zijn recente fling met Kendall Jenner. waar hij nu al meerdere malen met gespot is. Maar niet iedere vrouw is blij met hem, want zijn ex klaagt hem juist aan. En voor best een flink bedrag, namelijk 40 miljoen dollar.

En dat alles door een spraakmemo.

De ex van Bad Bunny klaagt hem aan voor 40 miljoen voor een spraakmemo

We horen je denken: een spraakmemo? Maar het zit zo: Carliz De La Cruz Hernández, zoals de ex in kwestie heet, beweert in een rechtszaak die deze maand in Puerto Rico is aangespannen dat de “Neverita” en “Títí Me Preguntó” hitmaker haar stem heeft gebruikt in zijn nummers zonder haar toestemming.

Dus was eerst misschien nog een lieve move leek, gaat de artiest nu veel wellicht geld kosten. Het gaat om de tekst ‘Bad Bunny, Baby’, die in twee nummers gebruikt wordt. Een leuke toevoeging aan de nummers – waar nu een prijskaartje van 40 miljoen aanhangt.

Bad Bunny en Kendall Jenner

Bad Bunny heeft inmiddels geen relatie meer met Carliz, maar heeft zijn ogen gericht op niemand minder dan Kendall Jenner. Lang wisten we niets van deze fling, tot de twee in februari voor het eerst aan elkaar gelikt werden. Iemand meldde dat ze Kendall en Bad Bunny zag zoenen in de club. Kort daarna werden ze gespot in een sushi restaurant in Hollywood, op dubbeldate met de Biebers. Toen hielden ze het nog on the low, want Kendall en BB liepen apart van elkaar het restaurant in en uit.

Iets later werden de twee weer gespot in datzelfde restaurant met vrienden – waaronder ook Kendalls zus, Kylie Jenner – en terwijl Bad Bunny achterbleef toen de groep Sushi Park in West Hollywood verliet, waren de twee al snel fysieke affectie aan het tonen. Omstanders spotten de twee knuffelend en (wat lijk) ook zoenend. Op deze foto’s van TMZ zie je in ieder geval dat ze het wel heel gezellig hebben.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.