Bente De Bruin
Bente De Bruin Love & Life 29 okt 2017

De grootste voordelen van het hebben van een mannelijke beste vriend

Af en toe eens chillen met mannelijke vrienden kan enorm ontspannend zijn. In vergelijking tot het gemiddelde groepje vrouwen wordt er net wat minder geroddeld en mannen oordelen ook wat minder snel. Is jouw beste vriend een man? Dan herken je onderstaand lijstje vast en zeker.

1. Mannen zijn een stuk minder dramatisch dan vrouwen.
Je bent ervan overtuigd dat je er verschrikkelijk uit ziet en wilt absoluut de deur niet uit. Vriendinnen zullen het snappen dat je de deur niet uit wilt als bijvoorbeeld je haarkleur verkeerd uitpakt, maar hij pusht je om toch lekker de deur uit te gaan. Er zijn ergere dingen.

2. Je hebt net iets meer toegang tot het aparte brein van de man.
Hij geeft je eerlijk antwoord op de dingen die jij en je vriendinnen je al eeuwig afvragen over mannen. En hij zal eerlijk zijn, jullie zijn immers ‘maar’ vrienden. Hij hoeft geen indruk op je te maken.

3. Hij voelt aan of jouw nieuwe vriend een beetje oké is.
Hij weet hoe mannen denken. Hij weet met grote kans dus ook of jouw nieuwe vlam echt geïnteresseerd is in jou of dat hij jou ziet als iemand voor tussendoor, om gewoon een beetje plezier mee te hebben.

4. Hij zal je beschermen als een grote broer.
Word je tijdens het uitgaan lastig gevallen? Hij zal je helpen. Hij staat voor je klaar zoals alle vrienden – ook vriendinnen – dat horen te doen, maar heeft misschien net een wat andere manier om dit duidelijk te maken.

Herken jij bovenstaande punten? En wat vind jij het grootste voordeel van een man BFF? Laat hier je reactie achter!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De grootste voordelen van het hebben van een mannelijke beste vriend
Sluiten