Renée
Renée Post 22 okt 2014

De leukste Instagram-gebruikers om nú te gaan volgen

We kunnen eerlijk bekennen een beetje verslaafd te zijn, maar eerlijk is eerlijk: je haalt er de beste inspiratie vanaf! Wat we echter altijd een beetje jammer vinden, is dat wanneer we dan op de bus of een afspraak staan te wachten, we vaak eerst een paar seconden per foto moeten wachten voordat ‘ie geladen is. Dat is echter verleden tijd met het 4G-netwerk van KPN! Met deze verbinding ben je in een mum van tijd up to date & inspired.

Voor degenen die nooit genoeg accounts hebben om te volgen, maakten we een lijstje van 10 van onze persoonlijke favorieten. Van workout-inspiratie tot outfits en gezond eten; scroll snel verder voor de meest heerlijke foto’s.

1. jess_hannah
De Californische Jess is sieradenontwerpster en blogger, maar het zijn vooral haar prachtige clean foto’s die onze aandacht trekken. Monochrome outfits, mooie omgevingen en ook niet mis: haar knappe vriendje.

2. onehungrymami
Dit meisje deelt de lekkerste foto’s van super gezonde recepten, die ook op haar website te vinden zijn. Eet je iets te ongezond en wil je geïnspireerd raken? Brenda geeft je een overdosis aan diverse gerechten op basis van bijna alleen groente en fruit.

3. beylite
Volg je Beyoncé al maar ben je niet zo blij met haar update-snelheid? Beylite is een fan-account dat nóg sneller lijkt te zijn met foto’s dan The Queen Bee herself.

4. chrisjohnmillington
In je lijst mag natuurlijk geen hete heer ontbreken, en mocht je fan zijn van baarden en tatoeages dan is het een must om Chris te volgen. Dagelijkse bebaarde heerlijkheid!

5. wolfcubwolfcub
Fotografe Brydie Mack weet precies hoe ze een model sexy en halfnaakt moet fotograferen zonder dat het tacky wordt en daarom zijn we enorm fan van haar account. Ook mooie bikini body inspiratie en foto’s van andere fotografen die in dezelfde stijl schieten.

6. dr_woo_ssc
Dr. Woo is de koning van de fijne lijntjes wanneer het op tattoo’s aankomt. Het detailwerk van deze tattoo artist is beter dan je ooit had durven dromen. Ellie Goulding en Drake zijn al fan.

7. catbirdnyc
Gek op subtiele sieraden? Dan brengt Catbird je naar de zevende hemel. Dit sieradenmerk uit New York staat voor kwaliteit en ragfijne materialen. Of we het kunnen betalen of niet: dromen kan altijd.

8. troprouge
Misschien kende je haar al, maar zo niet: de New Yorkse Christina Caradona geeft je een blik in haar energieke leven gevuld met mooie reisjes, relaxte maar chique outfits en de lekkerste friet en oesters.

9. somewhereiwouldliketolive
Op dit account worden de pareltjes van de architectuur verzameld en krijg je gemiddeld één keer per dag een prachtig huisje voorgeschoteld dat je nog nooit eerder hebt gezien.

10. austengriffon
Een raar uitziende hond of kat mag natuurlijk niet ontbreken in je volg-lijst, en dit bizarre maar tevens waanzinnig schattige exemplaar tovert absoluut een lach op je gezicht.

KPN heeft 4G voor heel Nederland, ook voor jou. Zo kun je bijvoorbeeld via Instagram altijd de nieuwste foto’s bekijken, maar ook beeldbellen, muziek streamen en tv-programma’s en series bekijken. Altijd en overal, zonder haperingen.

Reageer op artikel:
De leukste Instagram-gebruikers om nú te gaan volgen
Sluiten