Jill Goetschalckx
Jill Goetschalckx Fashion 15 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

De beste platte schoenen voor op een bruiloft

Niets fijner dan je hakken uitdoen aan het einde van een bruiloft of een andere lange dag. Een blik op je voeten zegt genoeg: dit was de hel. Maar let’s face it: we hoeven geen hakken te dragen. Rock je outfit met één van deze platte schoenen. Schop die hakken uit, meiden.

Kun je jezelf niet zien met hakken van 12 centimeter? Je bent niet de enige. Zeker als je een hele dag staat, zoals op een bruiloft, schreeuwen je voeten het uit. Op de dansvloer lijk je meer op een pasgeboren kip en de wc is jouw nieuwe beste vriend om elke tien minuten uit te rusten.

Platte schoenen

Jaren geleden was het zoeken naar mooie platte schoenen een heel avontuur en sloeg onmiddellijk de paniek toe. Natuurlijk houden we nog steeds van hakken, maar  we kunnen nu ook met een gerust hart flatjes dragen. Oh yeah! Dus, check deze geweldige schoenen zonder hak. Van sandalen tot muiltjes, loafers en mocassins – met deze exemplaren overleef je elk feest zonder pijn. Hierna wil je nooit meer hakken dragen (oké, bijna nooit meer). En wil je toch op hakken lopen, neem dan één van deze schoenen mee voor als je toch zere voeten krijgt.

Leren muiltjes, €39,95

platte schoen Zara

Embroidered muiltjes, €59,99

Muiltjes met ruffles, €17,99

Suède ballerina’s, €49,99

 

Koraalkleurige sandaal, €15,99

Geweven muiltje, €82,99

Platte sandalen, €50,00

 

The Sun

Reageer op artikel:
De beste platte schoenen voor op een bruiloft
Sluiten