De meest grappige dingen ooit gezegd door bevallende vrouwen

Reddit vroeg aan mensen wat de meest vreemde en grappige dingen zijn die vrouwen hebben gezegd tijdens de bevalling. Binnen 20 dagen ontving de site al zo’n 3000 reacties. Wij hebben een aantal geniale uitspraken voor jullie bij elkaar gezocht.

1. Toen mijn broertje geboren werd, moesten ze hem met een tang eruit halen. Mijn moeder zag het en schreeuwde “DIE SALADE TANG! JE STOPT VERDOMME GEEN KEUKENGEREEDSCHAP HIERIN.”

2. Mijn moeders bevalling was extreem kort, binnen een uur was ik er. Dus ze ging in een korte tijd naar extreem veel pijn. De weg naar het ziekenhuis toe moest mijn vader stoppen om te tanken. Toen hij wilde betalen kwam een man in een rolstoel naar hem toe en vroeg of hij sigaretten voor hem wilde halen. Mijn moeder leunde uit het raam en schreeuwde “HELP DIE KREUPELE NIET!.”

3. Bij één van de bevallingen waarbij ik hielp waren de ouders gescheiden maar wel nog steeds goede vrienden. Dus terwijl de moeder de baby eruit aan het pushen was, begon ze half te schreeuwen dat mijn collega moest gaan daten met haar ex-man. Het gesprek ging ongeveer zo:

Moeder: “Je moet echt – schreeuwt van de pijn – eens gaan daten met hem – schreeuwt nog een keer. Hij is erg grappig.”
Vader: “Ehm, ik zou het niet erg vinden om een keer wat te drinken. Wat doe je vanavond?”

4. Toen ik bij een bevalling hielp aan de kant van de weg, schreeuwde de vrouw tijdens de samentrekkingen “Fuck me!” tegen haar man. Waarop haar man antwoordde: “Dat is hoe we in deze puinhoop zijn beland!”

5. Toen ik werd geboren, wist mijn vader niet dat (de meeste) kinderen worden geboren met hun hoofdje naar beneden. Toen ik eruit kwam schreeuwde hij: “OH MIJN GOD. ZE HEEFT GEEN GEZICHT.”

6. Toen mijn tante aan het bevallen was, was ze alleen maar aan het grappen. “KNOCK KNOCK! WHO IS THERE! THE BABY! NOT YET!”

Iets wat je moet onthouden voordat je zwanger raakt, is dat wanneer je zwanger bent, je niet meer terug kan.

7. Mijn moeder schreeuwde blijkbaar, toen ze na een lange bevalling het redelijk misvormde hoofd van mijn broertje zag, “Neeeeee stop het terug!”

8. Een moeder in volledige ontsluiting begon te pushen en veranderde vervolgens van gedachten. “Ik wil dit niet!! Ik wil verdomme naar huis!!” En probeerde van de tafel af te komen.

Maar gelukkig zijn er pijnstillers.

9. Ik was high van de medicijnen, en smeekte tussen de weeën door om spareribs. “Alsjeblieft schat. De verpleegkundige zal er toch nooit achter komen.” De verpleegkundige stond gewoon naast me.

10. Toen ik het lachgas inademende schreeuwde ik “Ik ben Lady Darth Vader” terwijl ik aan het pushen was. Daarna vroeg ik de dokter of hij mijn amandelen voelde terwijl zijn arm in mij zat.

Reageer op artikel:
De meest grappige dingen ooit gezegd door bevallende vrouwen
Sluiten