Jana Witteman
Jana Witteman Post 14 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

De prijs van beauty: zoveel is de make-uptas van NSMBL’s Emma waard

Heerlijk om als kind bij je moeder tussen de make-up spullen te snuffelen. Met vriendinnen is dat nu niet anders. Niks lekkerder dan ieder oogpotlood of bronspalet grondig te bestuderen. Van high end merken tot de goedkope pareltjes. What’s in your daily make-up bag? En wat mag dat kosten?

Vandaag gooien we de make up tas van NSMBL’s Emma ondersteboven.

Naam: Emma
Leeftijd: 27
Beroep: Teamlead NSMBL & Beautify

Emma’s make-uptas

Hoe is de relatie tussen jou en je make-uptas?

“Ik hou van mijn make-uptas. Stiekem heb ik er ook niet maar één.. haha. Ik denk dat ik vier make-uptassen vol heb en daarnaast nog een kast vol in mijn badkamer. Perks of the job, ik mag heel veel dingen testen. Maar ik heb natuurlijk wel een tas die ik het meest gebruik, omdat daar mijn producten in zit die ik (bijna) dagelijks pak. Ik draag overdag niet heel veel make-up, vaak gaat het om een tinted moisturizer, mascara, wenkbrauwpotlood en een lipbalm. Maar als ik naar een feestje ga, als ik ga borrelen of ik ga iets doen waar ik er simpelweg nét wat fleuriger uit wil zien dan vind ik het wel heel erg leuk om met make-up aan de slag te gaan. Dan komen de oogschaduwpaletten, eyeliners en lipsticks wel uit de kast.”

Gebruik je het liefst altijd dezelfde producten?

“Nee, eigenlijk niet! Ik vind het juist leuk om af te wisselen. Er bestaan zo ontzettend veel verschillende make-upproducten dat het zonde zou zijn om nooit nieuwe dingen uit te proberen. Wel is het belangrijk om een aantal producten te hebben waarvan je weet dat ze voor jou werken, bijvoorbeeld als het gaat on een bepaalde kleur foundation. Ook worden de formules van bepaalde items na verloop van tijd geupdate, waardoor het beter smeert, blijft zitten of mooier van kleur is. Mijn tip is om vooral lekker op TikTok te scrollen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten of natuurlijk onze tips op NSMBL te lezen.”

Welk product gebruik je al het langst?

“Inmiddels denk ik dat ik de lipstick Velvet Teddy van MAC Cosmetics het langst gebruik. Misschien zo’n 4 jaar nu? Natuurlijk niet dezelfde lipstick, inmiddels ben ik toe aan mijn derde. Het is een perfecte kleur, niet té opvallend en dichtbij je eigen lipkleur, maar dan net een tikkie mooier. Helemaal prachtig als je er ook een lipliner bij gebruikt, dan ben je klaar voor een avondje uit.”

What’s in your make-up bag? 

 • Charlotte Tilbury Magic Cream – 95 euro (100 ml)
 • Laura Mercier Tinted Moisturizer – 55 euro (50 ml)
 • Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – 49 euro
 • Huda Beauty Faux Filter concealer – 29 euro
 • Hourglass Vanish concealer – 38 euro
 • e.l.f. Cosmetics camo colour corrector – 5 euro
 • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – 27 euro
 • KVD Tattoo liner – 10 euro
 • Mac Cosmetics Kohl eyeliner – 21 euro
 • Charlotte Tilbury Lip & Cheek Glow – 42 euro
 • Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer – 52 euro
 • Essence! Brighten Up Banana Powder – 3 euro
 • MAC Cosmetics Velvet Teddy lipstick – 25 euro
 • Charlotte Tilbury Pillow Talk lipstick & lipliner – 53 euro
 • XLASH lip mask – 25 euro

De totale waarde van deze goedgevulde beauty bag: 529 euro.

Dit zijn de beautyproducten die je volgens TikTok in huis moet halen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.